Idén is a bent maradás a cél az Egerszegi KK-nál.

 

A pályán harcolta ki a bent maradást az NB II-ben az Egerszegi KK női kézilabda csapata. A lányok ismét az Észak-nyugati csoportba nyertek besorolást, az idei bajnokságban is a bent maradás az elsődleges cél. 

 

BaloghBea1– A bent maradásnak nagyon örültünk –tekintett vissza az elmúlt idényre Balogh Beatrix edző. – A 10. helyen zártunk, a pályán harcoltuk ki , nem az asztal mellett. Remek tavaszi idényükkel alapoztuk meg, hogy ismét az NB II-ben indulhassunk. A lendület nem hagyott alább a nyár során sem, július közepétől egyéni edzésterv alapján készültek a lányok. Augusztus 5-től közösen folytattuk a gyakorlást. A felnőtt játékosaink továbbra is heti két, az ifjúsági korúak közül, akik a felnőtt csapatban is szerepeltek, heti három tréningen vettek részt.


- Mennyire alakult át a játékoskeret?


- A kapus posztról Mikolics Andrea távozott, egy ideig szünetelteti a kézilabdázást. Helyét a kapuban Becze Tünde foglalja el. Béres Eszter Szombathelyre igazolt, de bízunk benne, hogy kettős igazolással még játszhat nálunk, bár ez még nem biztos. Érkezett Borbély Lili Marcaliból. Egerszegen az egészségügyi főiskolán tanul tovább, így került hozzánk.


- Milyen idényre számít?


- Az átszervezések miatt erősödött a csoportunk. Itt szerepel az NB I-es Fehérvár utánpótlás csapata. A másik újonc az Ajka Veszprém megyéből, ők is jól erősítettek. A többiek azok a csapatok, amelyekkel eddig is játszottunk. Az idei bajnokságban sem lehet más célunk, mint a bent maradás kiharcolása. A célkitűzésünk, akkor sikerülhet, ha a felnőtt játékosaink mellé felnőnek a fiatalok.


- Hol kezdik az idényt?


- A Mosonmagyaróvár U-22-es csapatának vendégei leszünk. Tavaly jó kis mérkőzést játszottunk ellenük, csak a találkozó utolsó 10 percében kerekedtek fölénk. Idén is bízom a tisztes helytállásban.

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates