Fradi KrimFerencvárosi TC-Rail Cargo Hungaria - RK Krim Ljubljana 35-25 (16-10)
Női kézilabda felkészülési-mérkőzés. Nagykanizsa, 450 néző. Vezette: Marton Zs., Szabó E.

 

Ferencváros: Szemerey - Lukács V. 6, Malovic, Snelder 1, Háfra 4, Kovacsics A. 3, Schatzl 2. Csere: Bíró B. (kapus), Klivinyi K. 3, Christensen, Klujber 2, Pásztor, Márton G. 7, Tóth N. 5, Bánfai 2, Mészáros R. Vezetőedző: Elek Gábor.

 

Bajnokok Ligája-hangulatban érezhették magukat azon szerencsések, akik bejutottak a Tungsram-csarnokba a Ferencváros - Krim Ljubljana női felkészülési kézilabda-mérkőzés apropóján.

 

Bár előzetesen a Ferencváros női kézilabdázóinak nagykanizsai vendégjátéka alkalmával felmerült az is, hogy a város egyik ismert kiskanizsai (sportos) fagyizóját is meglátogatják a ljubljanaiak elleni előkészületi találkozójuk után, a zöld-fehérek szakmai stábja inkább úgy döntött, a hölgyeknek két pihenőnapot ad ki, így aki tehette közülük, az inkább haza utazott.

 

Fradi Krim

 

Egyéb nagykanizsai kötődése is lett azonban a meccsnek, hiszen a játékvezetői kettős közül Marton Zsófia a dél-zalai város szülötte (mondjuk Szabó Eszter is bőven az itteni kézilabda-régió leszármazottja, lévén csurgói...)

A lelátók már a kezdés előtt bőven megteltek, nem volt hát semmi akadálya annak, hogy egy jó hangulatú, mondhatni "BL-es" összecsapást vívjanak a csapatok.

 

Azért a "hazai" csapat, vagyis a Fradi játékán is érződött, hogy még csak felkészülésről beszélünk, aztán azonban az első félidő hajrájára Lukács Viktóriáék elkapták a fonalat és meg sem álltak hatgólos félidei vezetésig.

A második harminc percben aztán a magyar klub cseréi közül is mindenki lehetőséget kapott, illetve bemutatót tartott a kissé keményebb játékból is.

 

- Jól szolgálta a felkészülésünket ez a találkozó, de egyáltalán nem vagyok elégedett – mondta el a találkozó után Elek Gábor, a Fradi edzője. - Időnként kimondottan enerváltan játszottunk, emellett mondjuk így, puhán védekeztünk. Természetesen tudjuk, hogy ebben az időszakban az még bőven benne van, hogy hullámzó a produkciónk.

 

Fotó: Polgár László

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates