Tungsram SE Nagykanizsa (11.) – Pécsi VSE (6.) 30-24 (15-11)

NB I B Nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 20. forduló. Nagykanizsa, 90 néző. Vezette: Haskó, Szécsi Lantos.

Tungsram: Miklós 1 – Kovacsics 3, Nagy A. 7/3, Tóth K. 2, Hári 1, Gyimesi 5, Bándi. Csere: Nagyvizeli (kapus), Vadász 2, Bazsó, Csabai 3, Kiss G., Csalló 3, Balogh P. 1, Bécsi 2, Pál Á. Edző: Gazdag Tibor.

A kanizsai férfi kézilabdázók ha nem is azonnal, de 3-2 után nagyon megindultak és hétgólos előnyig meg sem álltak - az első félidő 12. percéig. Ez jó alapot teremtett a továbbiakra, s azért is szükségeltetett a nagyobb előny, mert a játékrész végére a pécsiek zárkóztak is valamelyest. A második harminc perc kezdeti szakaszában is tovább próbálkoztak a vendégek, Gazdag Tibor tanítványai azonban sikeresen visszaverték ezeket a próbálkozásokat góljaikkal, melyek mindig jó ritmusban érkeztek. Ezzel a nagykanizsaiak fontos két ponthoz jutottak és legközelebb a sereghajtó Százhalombatta otthonába látogatnak.

Edzői értékelés:

Gazdag Tibor: „Az egész mérkőzésen végig magabiztosan vezetve, kevés hibával kézilabdáztunk és ez meghozta az eredményét. Gratulálok a játékosaimnak, mindenki hozzátette a maga részét, igazi csapatként működtünk.”

 

Százhalombattai KE (12.) – Tungsram SE Nagykanizsa (11.) 27-28 (15-14)

NB I B Nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 21. forduló. Százhalombatta, 100 néző. Vezette: Bujdosó, Horváth V.

Tungsram: Miklós – Kovacsics 2, Tóth K. 9/1, Csalló, Gyimesi 3, Bándi 4, Hári 2. Csere: Balogh Á. (kapus), Vadász 1, Kiss G., Balogh P., Nagy A. 2, Bécsi 3, Pál Á. 2, Kisgéczi, Jónás. Edző: Gazdag Tibor.

A két hátsó régióbeli együttes között először a kanizsaiak 8-6-os vezetésénél volt két gól különbség, melyet a hazaiak csak 14-12-es előnyüknél mondhatták el magukról. Ezt sem sokáig, mert Bándi Andrásék időközben egyenlítettek, igaz, a pihenőre a hazaiak mehettek előnnyel. A második harminc percben a vendéglátók aztán úgy tűnt, el is léphetnek, Tóth Károlyék azonban összekapták magukat és meg is fordították az állást úgy, hogy a meccs utolsó négy találatát a dél-zalaiak jegyezték.

Edzői értékelés:

Gazdag Tibor: „Az első félidőben összeszedetten támadtunk és védekeztünk, majd a második játékrészben volt védekezésben egy negyedórás kihagyásunk. A csapat erősségét és tartását mutatja, hogy mínusz hatról fordítottuk meg a mérkőzést. Külön öröm számomra, hogy végig működött a hét a hat elleni játékunk, egyben gratulálok is a csapatnak.”

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates