Telekom Veszprém U21 (9.) - Tungsram SE Nagykanizsa (11.) 32-25 (17-11).

NB I B Nyugati csoport kézilabda-mérkőzés, 19. forduló. Veszprém, 70 néző. Vezette: Asztalos, Bárkányi.

Tungsram: Miklós - Kovacsics 2, Tóth K. 4, Bécsi 3, Hári 4, Gyimesi 4, Bándi 4. Csere: Balogh Á. (kapus), Balogh P. 1, Kiss G., Nagy A. 3, Vadász, Csalló. Edző: Gazdag Tibor.

A bent maradás szempontjából létfontosságú meccsre látogatott a veszprémi utánpótláshoz a kanizsai NB I B-s férfi kézilabda-csapat, mely az első tíz percig még vezetett is ellenfele otthonában. Gyakorlatilag onnantól vette át a vezetést a házigazda , majd 10-8 után gyújtotta be a rakétákat és meg sem állt a félidei hatgólos előnyig.

A második harminc perc inkább már csupán arra szolgált a hazaiak részéről, hogy az előnyt biztosan őrizzék, így szinte gólra gól ritmusa lett annak a felvonásnak.

Edzői értékelés:

Gazdag Tibor: „Az első tíz percet leszámítva teljes mértékben tudásunk alatt kézilabdáztunk. Amit meg beszéltünk, kivideóztunk, abból gyakorlatilag semmit nem tartottunk be. Győzött a lendületesebben, okosabban, taktikusabban, nagyobb akarattal kézilabdázó ellenfelünk. Gratulálok a fiatal veszprémi csapatnak, megérdemelten győzött, mi pedig dolgozunk tovább, egyben levonjuk a következtetéseket is teljesítményünk kapcsán.”

Fontos mérkőzését veszítette el a Tungsram SE Nagykanizsa NB I B-s férfi kézilabda együttese Veszprémben, így három fordulója maradt arra, hogy a tizedik helyet elérhesse. Szombaton 17 órától a kanizsaiak a hatodik Pécsi VSE-t fogadják a Tungsram SE-csarnokban.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates