Tungsram SE Nagykanizsa (11.) - Váci KSE (1.) 22-27 (10-16).

NB I B Nyugati csoport férfi kézilabda mérkőzés, 18. forduló. Nagykanizsa, 120 néző. Vezette: Sándor Gy., Szabó B.

Tungsram: Balogh Á – Kovacsics 1, Nagy A. 6, Tóth K. 3, Pál Á. 1, Hári 5, Bazsó 1. Csere: Miklós (kapus), Vadász, Csabai, Kiss G., Csalló 3, Gyimesi, Balogh P., Bécsi 2, Bándi. Edző: Gazdag Tibor.

Hazai pályán kapott ki 27-22-re a Tungsram SE NB I B-s férfi kézilabda együttese a listavezető Váci KSE-től. A hazaiaktól előbb nem látványosan, inkább folyamatosan, majd az első félidő vége előtt egy határozottabb sorozattal húztak el a Pest megyeiek.

A második 30 percben a két legénység közti különbség gyakorlatilag végig ugyanakkora maradt, mint ami az első játékrész végére kialakult, a váciak ezzel el is vitték a két pontot Nagykanizsáról a bajnokság hajrájához közeledve. A tizenegyedik helyen álló kanizsaiak pénteken a kilencedik Telekom Veszprém U21-hez látogatnak.

Edzői értékelés:

Gazdag Tibor: „Büszke vagyok a csapatra, hogy nem ijedt meg és nem adta meg magát egy komplett NB I-es kerettel rendelkező és rutinos játékosokkal felálló bajnokcsapatnak. Próbáltuk forgatni a keretet és mindenkinek játéklehetőséget adni, védekezésben három rendszert is kipróbáltunk, de mindegyikre tudott válaszolni a Vác. Sajnos, csak az akaratért nem adnak pontokat, de dolgozunk tovább és a hátralevő meccsekre úgy megyünk, hogy szinte az életünk múlik rajta. Még egyszer, le a kalappal a csapat előtt.”

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates