Tungsram SE Nagykanizsa (11.) – Szigetszentmiklósi KSK (4.) 25-26 (10-13).

NB I B Nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 16. forduló. Nagykanizsa, 150 néző. Vezette: Bujdosó, Horváth V.

Tungsram: Balogh Á. - Kovacsics 3, Nagy A. 8, Tóth K. 3, Hári 2, Gyimesi 4, Bándi 2. Csere: Miklós (kapus), Csalló 3/3, Vadász, Pál Á., Jónás, Balogh P., Bécsi, Kiss G., Csabai. Edző: Gazdag Tibor.

A tabellán elfoglalt helyezések alapján nem a tizenegyedik helyen álló kanizsai férfi kézilabda-együttes számított a találkozó esélyesének, ugyanakkor Gazdag Tibor csapatának immár minden pontra szüksége van a bennmaradás szempontjából. Lehet, hogy a kezdeti percek nem erre engedtek következtetni, de 4-3-nál már a hazaiaknál volt az előny, ugyanakkor az igaz, hogy a szentmiklósiakat nem sikerült leszakítaniuk. Következett a felváltva vezetés időszaka, aztán a félidő hajrájára a vendégek megléptek három góllal.

A szünetet követően gyorsan egyenlített a Tungsram, nagy lendülettel is mentek Bándi Andrásék és 17-16-nál már náluk volt ismét a vezetés. A Pest megyeieket idővel két, majd három góllal is „előzte” a kanizsai legénység (22-20, illetve 24-21), volt azonban az SZKSK-nak egy 4-0-s szériája, mellyel egyenlített, majd ezt követően a végjátékot is jobban bírta és nyerte a találkozót.

Edzői értékelés:

Gazdag Tibor: „Egy eléggé hektikus mérkőzésen a rutintalanságunknak köszönhetően adtuk ki a saját kezünkből a két pontot. Ettől kezdve nagyon nehéz a dolgunk, de nem adjuk fel, az utolsó lehetőségig küzdünk a bent maradásért. Sajnos ott meg nem tartunk, hogy két-három meghatározó játékos leblokkolását elbírja a csapat.”

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates