Egerszegi KK - Sárvári Kinizsi SE 19-26 (9-10).

NB II Észak-nyugati csoport női kézilabda-mérkőzés, Zalaegerszeg, 100 néző, Jv: Baranyai, Csalló.

Egerszegi KK: Mikolics (Tállai) - Pem 1, Hári 1, Bogár, Béres, Szalai 2, Jáger 3. Csere: Csata 5, Balogh 4, Gotthard 3, Major. Edző: Csatáné Balogh Beatrix.

Sárvár: Jurák - Kokas 7, Doncsecs 4, Farkas 2, Soós 5, Jenőfi 4, Vajda 3. Csere: Dávid, Horváth E.1, Peitsli, Jávorics. Edző: Rozman Gergő.

A mérkőzés első felében mindkét csapat a védekezésre koncentrált jobban. A támadásoknál a vasiak voltak valamivel pontosabbak. A hazaiak a 8. percben szerezték első góljukat, de addig már hármat kaptak a Sárvártól (1-3). A folytatásban is a vendégek voltak pontosabbak és a 19. percben már öt góllal vezettek (2-7). A félidő hajrájában feljavult az EKK játéka és a kapuban Mikolics is elkapta a ritmust és sorban hárította a ziccereket.Az utolsó tíz percet 7-2-re nyerték az egerszegiek és egy gólra feljöttek (9-10).

A nagyszünet után egy ideig tartotta a lépést az EKK, de jött egy hullámvölgy és a vendégek indításból és beállós gólokkal elhúztak, ami döntőnek bizonyult. A hajrában felgyorsította a játékot a hazai csapat és faragtak is a hátrányukon, de a mérkőzést már korábban elveszítették.

Értékelés:

Csatáné Balogh Beatrix, az EKK edzője: - A mérkőzés elején beragadtunk. Lassan támadtunk és nehezen találtuk a ritmust. A védekezésünk jól működött és a félidő végére visszajöttünk a mérkőzésbe. A folytatásban ziccereket hibáztunk, sok volt az eladott labdánk is, ezt a Sárvár rutinosan kihasználta és megnyerte a mérkőzést. Sokkal több volt ebben a meccsben, mint amit kihoztunk belőle.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates