Szigetszentmiklósi KSK (3.) - Tungsram SE Nagykanizsa (8.) 27-23 (15-12).

NB I B Nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 5. forduló. Szigetszentmiklós, 100 néző. Vezette: Kovács T., Mándli.

Tungsram SE: Balogh Á. - Bándi, Gyimesi 1, Tóth K. 6, Hári 4, Nagy A. 4, Kovacsics 5. Csere: Miklós (kapus), Csalló 3/2, Vadász, Bazsó, Csabai, Balogh P., Bécsi, Jónás, Kiss G. Edző: Madarász Péter.


A kanizsai kézilabdázók úgy keltek ismét útra, hogy a férfi NB I B-s szezonban már az ötödik bajnokijukat játszották zsinórban idegenben, s ahogy az edző Madarász Péter elmondta, azért e ténynek már érzik nem éppen jótékony hatását. Ettől függetlenül ezúttal sem kezdtek rosszul, hiszen 4-3-ra még vezettek is. Onnantól a hazaiak ugyan átvették a vezetést, de „látótávolságon kívül” nem kerültek egymástól a csapatok, a 11-8 után gyakorlatilag félidőig maradt a háromgólos szentmiklósi előny.

Szünet után aztán volt már 22-16 az állás, majd 25-19 is, ugyanakkor innen a Tungsram jól zárkózott 26-23-ra, ami gyakorlatilag már a mérkőzés végeredményét jelentette a szigetszentmiklósi összecsapáson. A nagykanizsaiak a következő, győriek elleni szombati bajnokijukat már hazai környezetben játszhatják, igaz, még csupán a Zsigmondy-csarnokban.

Edzői értékelés:

Madarász Péter: „Nem kifogásokat keresek, de a kora délutáni kezdés kissé rányomta bélyegét a teljesítményünkre, hiszen valós tudásunk és sebességünk alatt produkáltunk. Ennél azért tudunk jobban játszani.”

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates