Nagykanizsai Izzó SE (2.) - Hőgyészi SC (3.) 30-24 (13-14).

NB II Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 11. forduló. Nagykanizsa, 100 néző. Vezette: Kóbor, Tasnádi.


Izzó SE: Nagyvizeli – Bándi 6, Vadász 5, Csalló 6/1, Hári, Kiss G. 5, Lebár 5/2. Csere: Török R. (kapus), Jónás, Szakály, Tompek 1, Füle, Babati, Kisgéczi 2. Edző: Madarász Péter.
Győzelemmel zárta az őszi szezont a férfi kézilabda NB II-ben a Nagykanizsai Izzó SE együttese, ráadásul a tabellán közvetlen mögötte álló hőgyészieket múlta felül, így erősítve meg második helyét a táblázaton.


Ahogy előzetesen a kanizsaiak edzője, Madarász Péter fogalmazott, pontosan olyan meccs előtt álltak, melyen akár egy nagyon szép őszt zárhattak, valamint egy remek sorozatot is folytathattak.


Alapvetően nem is lett volna nehézsége a hazaiaknak a mérkőzésen, csakhogy Hári Kristóf gyors kiállítása teljesen megzavarta őket. A kanizsaiak egyik kulcsjátékosának elvesztése olyan fajta fordulatot hozott számukra a találkozó menetében, hogy idő kellett ahhoz, hogy kijöjjenek a sokkból, ami érte őket. A vendégek ezt ki is használták, hiszen előnnyel is mehettek pihenőre az első félidőt követően.

 

A második félidőben a hazaiak aztán rendezték soraikat, előhúzták repertoárjukból a megszokott gyors játékukat, melyet a hőgyészi együttes nem tudott követni, s így már kijött a két legénység közötti fizikális különbség, a vége pedig magabiztos nagykanizsai győzelem lett, mely sorozatban a kilencedik volt.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates