SZESE GYőr - Egerszegi KK  24-23 (11-11).

NB II női kézilabda-mérkőzés. Győr, 4 50 néző, Jv: Fábián, Vandróczki.

Egerszegi KK: Tállai - Balogh B. 10(2), Mátyás 3, Balogh V. 1, Major A. 3, Hári 4, Jáger 1(1). Csere: Becze, Mikolics(kapusok), Kámán, Eszteró, Bogár, Gotthárd, Kovács D., Marton, Novográdecz 1. Játékosedző: Balogh Beatrix.

A Kölcsey gimnáziumban rendezett jótékonysági teremlabdarúgó torna miatt a két csapat felcserélte a pályaválasztói jogot, így az  Egerszegi KK a győri egyetemi csarnokban zárta a bajnoki szezont.

A zalaiak jól kezdtek és negyedóra elteltével tekintélyes előnyt szereztek. ( 15. perc 9 - 4). A félidő közepétől akadozni kezdett a vendégek támadójátéka és a hazaiak a labdaszerzések után kihasználták a lehetőségeiket, fokozatosan felzárkóztak

Szünet után felváltva jutottak előnyhöz a csapatok. A félidő közepén hosszú gólszünetet tartott az Egerszegi KK, a Győr az 55.percben 23 - 17- re vezetett. A hajrában csaknem sikerült az egyenlítés. Az EKK sorozatban lőtte a gólokat, de a pontszerzésre már nem volt idő.

Értékelés:

Balogh Beatrix az EKK Játékosedzője:   - " Belealudtunk" a mérkőzésbe. Győzelemre készültünk és erre meg volt minden esély. Talán tudat alatt mindenki biztos volt a sikerben. Csak magunknak köszönhetjük, hogy ez elmaradt. Ennyi üresjáratot egyetlen csapat sem engedhet meg magának.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates