Bajai KSE (8.) - Nagykanizsai Izzó SE (2.) 25-38 (10-24).

NB II Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 10. forduló. Baja, 60 néző. Vezette: Paska, Vastag.


Izzó SE: Nagyvizeli 1 - Bándi 8, Vadász 6, Csalló 2, Hári 5, Kiss G. 4, Lebár 7/1. Csere: Török R. (kapus), Füle 2, Babati 1, Gilitsch 1, Jónás 1, Kisgéczi. Edző: Madarász Péter.


Csapatra való szerbiai játékossal várta a Baja együttese a második helyen álló Izzó SE legénységét, de a végeredmény alapján nyugodtan mondhatjuk, mindhiába, ez sem segített rajta. Az előzetes várakozásokhoz képest sokkal könnyebb találkozó lett, mint amilyenre a kanizsaiak számítottak. Az első félidőben a játék minden elemében sokkal jobbak voltak ellenfelüknél, jól is játszott Madarász Péter együttese.


A második játékrészben lehetőséget kapott mindenki és magabiztos győzelmet aratott a kanizsai gárda méghozzá úgy, hogy még egyik kapusa, Nagyvizeli Norbert is jegyzett találatot. A félszezonból egy mérkőzése van hátra Kiss Gergelyéknek is, igaz, az rangadónak ígérkezik, hiszen a harmadik helyen álló Hőgyészi SC-t fogadják. Jó szereplésével egy nagyon szép őszi szereplést koronázhatna meg a dél-zalai kézilabda együttes.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates