Tolna KC - Hévíz SK 27-25 (15-13).

NB II női kézilabda-mérkőzés, Tolna, 150 néző. Jv: Sebők, Vastag.


Hévíz: Bán-Farkas - Buzás, Gácser (13), Burghardt L. (4), Berecz (2), Horváth (3), Cseberko. Csere: Molnár (kapus), Kovarszki (3), Fehér, Belina, Holczbauer, Balogh B. Edző: Baranyai Norbert.

Jók: Gácser, Fehér, Burghardt.


Remekül kezdett a Hévíz és már 4-0-ra vezetett. A félidő közepén sajnálatosan fejsérülést szenvedett Berecz Nikolett, ez visszavetette a vendégeket és a tolnaiak fordítottak a szünetig.
Fordulás után ismét feljöttek a jól védekező hévíziek és visszavették a vezetést. A befejező percekben viszont büntetőt hibáztak, egyéni hibákat vétettek és a tolnaiak fordítani tudtak a végig izgalmas, szoros és színvonalas mérkőzésen.


A Tolna alaposan megerősödött 4 szekszárdi játékos leigazolásával, így végig nyílt, jó meccset és szép gólokat láthattak a nézők.


Értékelés:


Baranyai Norbert, a Hévíz edzője: - Remekül kezdtünk és végig jól küzdöttünk egy erős ellenféllel szemben. Sajnos, az ősszel remeklő kapusaink ma nem tudtak segíteni és az első félidő közepén a sérülésnél összezavarodtunk, így Tolnán maradtak az értékes bajnoki pontok.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates