Hévíz SK - Tamási KC 18-15 (9-6).

NB II női kézilabda-mérkőzés, Hévíz, 150 néző. Jv: Kóbor, Tasnádi.

Hévíz: Molnár - Buzás (2), Gácser (3), Fehér K. (2), Burghardt L. (3), Kovarszki B. (3), Cseberkó R. (3). Csere: Bán-Farkas (kapus), Holczbauer, Horváth K.(1), Berecz (1), Balogh B., Belina, Halász. Edző: Baranyai Norbert.

 

Szokatlanul kevés gól esett a találkozón, az első játékrész közepén 6-3-ra vezetett a Hévíz, amikor Gácser Klaudia hetest hibázott. A félidő végéig megtartotta előnyét, majd fordulás után hat góllal is elhúzott a Hévíz.


Mindkét oldalon remekeltek a kapusok, Molnár Anna kimagaslóan teljesített a 60 perc alatt.


A Hévíz nagyszerűen védekezett, a hatos fala szinte átlőhetetlen volt, a tamásiak góljaik jórészét büntetőből érték el, mert 9-szer lőhettek hetest a mérkőzés folyamán.


A fél tucat góllal vezető hévízieknél Burghardt Lukrécia előbb meglőtte 100. gólját a zöld-fehér színekben, majd a bajnokság során először büntetőt hibázott. A befejező percekben kiengedtek a hazaiak, így a végeredmény a vendégekre nézve hízelgő.


Összeségében a zöld-fehérek remekül küzdöttek, jól védekeztek, de a támadásaikba rengeteg hiba csúszott.


Jók: Molnár (a mezőny legjobbja), Fehér.


Értékelés:


Baranyai Norbert, a Hévíz edzője: „Érthetetlen hibákat vétettünk és így elmaradt a várt nagyobb különbség. A győzelmet a csapatkapitány Czigány Nóra mielőbbi visszatérésére ajánljuk fel ! Lényeges hogy a befejező fordulóban Tolnán is nyerni tudjunk.

 

A Hévíz legközelebb Tolnán lép pályára, december 02-án szombaton 18 órakor.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates