Celldömölki VSE - Egerszegi KK 22 - 30 (11 - 14).

NB II női kézilabda-mérkőzés, Celldömölk 100 néző, V.: Szöllősi D., Szöllősi S.


Egerszegi KK: Tállai - Balogh B. 7, Novográdecz, Balogh V. 7, Kámán 1, Hári 7, Jáger 5. Csere: Becze, Mikolics (kapusok), Mátyás 3, Bogár, Gotthárd, Marton, Pem. Játékosedző: Balogh Beatrix.


Az alsóházi rangadón Celldömölkön is esélyes volt a győzelemre az Egerszegi KK. A hazaiak azonban magabiztosan kezdtek és az első negyedórában mindig náluk volt az előny. A 18.percben egyenlített először az EKK, ekkor 8-8-as állást mutatott az eredményjelző.


A vendégek ezután folyamatosan kézben tartották a mérkőzés irányítását, háromgólos előnnyel vonulhattak pihenőre.


A második játékrészben a Celldömölk lelkesen kézilabdázott, a 46. percben három gól volt a csapatok között. A végjátékban a sok jó egyéni teljesítményt felvonultató egerszegiek folyamatosan növelték az előnyüket és ilyen különbséggel is megérdemelten nyerték a mérkőzést.


A két csapat helyet cserélt a bajnoki tabellán.


Értékelés:


Balogh Beatrix az Egerszegi KK játékosedzője: - Fokozatosan lendültünk játékba, szerencsére mindig akadt valaki, aki jó teljesítményével segítette a többieket. A második játékrészben összeállt a védekezésünk és Tállai Emese bravúros kapusteljesítménye önbizalmat adott a társaknak. A támadójátékban csapatszinten is jól teljesítettünk. Minderre szükség is volt az első idegenbeli győzelem megszerzéséhez.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates