Extraliga201006Eredményes szezonzárás az Extraligában.

Két győzelemmel és egy szoros vereséggel zárta az őszi idényt a Kanizsa Sörgyár SE női első csapata az Extraligában. Orosházán rendezték a tornarendszerben lebonyolított bajnokság 5-6-7. fordulóját.

Kanizsa Sörgyár SE- Szekszárdi AC 2:6

Kanizsai győztesek: Arina Singeorzan 1, Radmila Tominjak 1.

A Tominjak-Végh páros sajnos kikapott, de a folytatás remekül alakult. Singeorzan simán legyőzte a Szekszárd második számú szerb légiósát, Vejnovicot és a fiatal Tominjak pedig nagy csatában a magyar válogatott Harasztovich Fannit. Végh kikapott az első számú szerbtől , így a páros és az első kör után döntetlenre állt a meccs. A folytatásban Singeortan simán, Tominjak 3:2-re kikapott a két szerbtől. Különösen Tominjak veresége fájó, hisz döntő szettben, több meccslabdáról veszített. 3:3 helyett 4:2 lett az ellenfélnek és ezzel elúszott a pontszerzés is. A becserélt Turner és Végh is kikapott, így alakult ki a 6:2-es végeredmény. Így Singeorzannak "benntmaradt" egy biztos győzelme és Véghnek egy mérkőzése a döntetlenért.

 

Extraliga201006

 

Női AC Nyíregyháza - Kanizsa Sörgyár SE 2:6

Kanizsai győztesek: Arina Singeorzan 3, Radmila Tominjak 1, Mátrai Alexandra 1, Végh-Tominjak

Végre biztosan nyertük a párost. (három alkalommal 3:2-re kaptunk ki) Singeorzan mind a három meccsét megnyerte, mégpedig nagyon biztosa. Tominjak és Mátrai is nyerték a "kötelező" meccsüket, így viszonylag simán, magabiztosan nyertük a meccset. Mindenki a maximumot hozta, talán Tominjak Laskai elleni meccsének kellett volna még jönnie. Mindenesetre a várt győzelem nem maradt el.

Kiskunmajsai AC - Kanizsa Sörgyár SE 1:6

Kanizsai győztesek:Tominjak 2, Singeorzan 2, Mátrai 1, Végh-Tominjak

Újra jól kezdtük a meccset, simán jött a páros, majd Singeorzan és Tominjak is biztosan nyert. A védő stílusú Turner Andrea volt a harmadik játékosunk és nagy csatában 3:2-re kikapott Tanács Nórától. Innentől már csak kanizsai győzelmek születtek: Singeorzan, Tominjak és a becserélt Mátrai is simán nyertek. Egy jó csapatot győztünk le viszonylag simán.
A két győzelemmel és egy vereséggel valószínűleg az ötödik helyen zárjuk az őszi idényt.

Értékelés:

Orosházán fantasztikusan játszott Arina Singeorzan, hét meccséből hatot megnyert. A még csak 16 éves Radmila Tominjak is nagyon jól játszott hat meccséből négyet hozott. Harasztovich Fanni és a volt válogatott Ambrus Timi legyőzése nagyon nagy bravúr volt. Tavasszal már a "nagyok" ellen is több meccset fog hozni. Végh Zsuzsi párosban remekelt, három párosunkbók kettőt "behúztak" Tominjakkal. Mátrai Alexandra három meccséből kettőt megnyert , kezd újra a régi formájában játszani. Turner Andrea két meccsen játszott csereként, Tanács Nóra ellen nyert meccsén csak nagyon kicsi hiányzott. A csapatból mindenki hozzátette a magáét a sikerhez, igazi csapatmunka volt.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates