Kanizsa Sörgyár SE I. - Beremendi Építők SE 15:3

NB II Dél-Nyugat ffi asztalitenisz-mérkőzés, Nagykanizsa.

Kanizsai győztesek:Berdár Norbert 4, Nemes Szilárd 4, Zborai Gyula 4, Nagy Emil 1, Berdár-Nemes, Zborai-Nagy.

Kissé tartottak a mérkőzéstől a kanizsaiak, hisz a beremendi csapat az egyik fő riválisnak számított. A Mayer, Bihercz, Mózes, Varga négyes minden csapatnál komoly ellenfélnek számít. Szerencsére nem a várakozásnak megfelelően alakult a mérkőzés. Nagyarányú, magabiztos győzelem született. Mindét párost viszonylag simán, 3:1-re hozták a hazaiak. Az egyéni mérkőzések is remekül alakultak, Berdár, Nemes és Zborai veretlen maradt, Nagy a két 3:2-es meccséből eggyet megnyert, egyet veszített.

A szoros mérkőzés helyett gyakorlatilag kiütéses győzelem lett. Berdár Norbert simán hozta a tőle elvárt négy partit. Nemes Szilárdnak és Zborai Gyulának is csak két szoros meccse volt, a másik kettőt biztosan hozták. Nagy Emil a két szoros mérkőzéséből egyiket tudta megnyerni. A 15:3 bravúros győzelem volt!

Kanizsa Sörgyár SE II. - Dunaszekcsői SE 14:4

NB III Dél-Dunántúl ffi asztalitenisz-mérkőzés, Nagykanizsa.

Kanizsai győztesek: Szerdahelyi Krisztofer 4, Varga Zsolt 4, Salamon Attila 3, Halász Lajos 2, Szerdahelyi-Halász.

A tavalyi idényben hazai pályán a kanizsai, idegenben a dunaszekcsői csapat győzött. Szoros mérkőzésen hazai győzelmet vártak. Szerencsére itt is elmaradt a szoros meccs, biztos hazai győzelem született. A mérkőzés azonban nem volt egyszerű, a hét 3:2-es meccsből ötöt a hazaiak nyertek, ez döntő volt.

A párosoknál a Halász-Szerdahelyi páros biztosan nyert, a Varga-Salamon páros nagy csatában 3:2-re kikapott. Az egyéni mérkőzéseken Szerdahelyi Krisztofer mind a négy meccsét viszonylag simán hozta. Ugyanígy négyet nyert Varga Zsolt is, neki talán egy meccse volt szorosabb. Salamon Attila három mérkőzést hozott, de mindegyiket 3:2-re nyerte! Halász Lajos kettőt nyert, a két 3:2-es meccséből egyet nyert, egyen kikapott. A jobb egyéni teljesítményekkel a hazai csapat a vártnál biztosabban nyerte a mérkőzést.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates