Sorgyar PolgrdiKanizsa Sörgyár SE - Polgárdi VSE 11:7.

NB II Dél-Nyugat férfi asztalitenisz-mérkőzés, Nagykanizsa.

Hazai győztesek: Berdár Norbert 4, Nemes Szilárd 3, Nagy Emil 2, Zborai Gyula 1, Berdár-Nemes.

Megkezdte a 2020/2021. bajnoki év őszi idényét a Kanizsa Sörgyár Sportegyesület férfi első csapata az NB II Dél-Nyugati csoportjában. Az első fordulóban a Polgárdi csapatát fogadta.

Berdár Norbert, Nemes Szilárd, Zborai Gyula, Nagy Emil, Lenkovics Lóránt és Söjtör Roland összeállításban kezdte a kanizsai csapat az első mérkőzést. Párosban a Berdár-Nemes páros sima 3:0-ra hozta a párost. A másik párost két fiatal játszotta, akik még újonc és serdülő korúak. Lenkovics és Söjtör kellemes meglepetést okozott, remekül játszott a rutinos Kopasz-Pintér páros ellen. 2:1 vezettek, de aztán győzött a rutin. (2:3)

 

Sorgyar Polgrdi

 

Egyéniben Berdár Norbert hozta "szokásos" hibátlan játékát, minden mérkőzését megnyerte, még szettet sem veszített. Az "új játékos" , Nemes Szilárd, három győzelemmel mutatkozott be. Nagy Emil három meccséből kettőt megnyert, az elején kicsit "döcögött" a játéka, de a két rutinos "öreget", Kopaszt és Pintért legyőzte. Zborai Gyula Nemeshez hasonlóan 3:2-re kikapott a remekül játszó Nyúl Christiántól, majd a kellemetlen stílusú Kopasztól, Makait viszont jó játékkal legyőzte. Egy mérkőzése "benntmaradt", Pintér ellen cseréltünk, helyette Lenkovics játszott az utolsó mérkőzésén.

A csapat sima győzelmet aratott, a két fiatal is biztatóan játszott első NB II-es mérkőzésén.

A képen a kanizsai csapat: (balról jobbra) Berdár Norbert, Nemes Szilárd, Nagy Emil, Lenkovics Lóránt, Söjtör Roland, Zborai Gyula.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates