KSSEping200416Az alapszakaszt biztosan nyerték

 

A Kanizsa Sörgyár SE női asztalitenisz együttese az NB I Észak-nyugati csoportjában aligha teljesíthetett volna jobban, hiszen eddig az idény nyolc mérkőzéséből valamennyit megnyerte.

 

 

Jakabfi Imre tanítványai az ősz során a szombathelyi „központi” körben nyertek négyből négyet, majd már az idei évben Győrben ugyanezt a mérleget tudták hozni. Még a vasi megyeszákhelyen a kanizsaiak az Ajkai Bányász SK-t 8:2-re, a Club Arena Győrt 7:3-ra, a házigazda Szombathelyi AK-t, valamint a Tatai AC II-t egyaránt 6:4-re győzték le.

 

KSSEping200416

 

 

A győri meccsdömpingben is folytatódott a KSSE sorozata, a Győrrel, az Ajkával, valamint a Szombathellyel szemben 6:4-es sikereket könyvelhettek el a dél-zalaiak, míg a Tatát 7:3-mal múlták felül a Mátrai Alexandra, Muczárt Dorka, Németh Letícia, Orbán Flóra, Végh Zsuzsanna alkotta kerettel dolgozó nagykanizsaiak.


A folytatás eredetileg úgy szól(t volna), hogy májusban az NB I-es mezőny négy csoportgyőztese és második helyezettje egy nagy döntő keretében csaphat össze az össz-bajnoki címért...
Az őszi győztes kanizsai női csapatból Orbán Flóra (balról), Végh Zsuzsanna és Mátrai Alexandra.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates