A 2019/2020 idényben a Kanizsa Sörgyár SE három csapatot indított az nemzeti bajnokságok különböző osztályaiban. A lányok az NB I-ben, a férfi első csapat az NB II Dél-Nyugati csoportjában, a férfi második az NB III Dél-Dunántúli csoportjában indult.

A lányok ősszel veretlenül végeztek az Észak-Nyugati csoport élén. A Végh Zsuzsanna, Mátrai Alexandra és Orbán Flóra összeállításban szerepeltek. A tavaszi idényben Orbán után újabb sajátnevelésű fiatalokat, Németh Letíciát és Muczárt Dorkát szeretnék a csapatba beépíteni. A tavaszi fordulókat egy későbbi időpontban Győrben rendezik.


Jól szerepelt ősszel a sörgyár első csapata, harmadikok lettek a rendkívül erős csoportban. A volt válogatottakkal felálló High Life és a több elsőosztályú játékossal megerősített Dunaújvárosi Főiskola előzte meg őket. A kanizsai csapat jó teljesítményét jelzi, hogy a két kiemelkedő csapattól csak a legminimálisabb arányban 10:8-ra kapott ki. A csapat a legtöbbször a Berdár Norbert, Bihercz Gábor, Zborai Gyula, Nagy Emil összeállításban lépett az asztalhoz. Berdár nyújtotta a legjobb teljesítményt, négy mérkőzésen kapott csak ki. Bihercz volt a második, közel 70%-ot, Zborai 50%-ot, Nagy 40%-ot teljesített.


A harmadik helyet szeretnék megőrizni, ebben legnagyobb riválisuk a Honvéd Szondy SE (Székesfehérvár) és a másik dunaújvárosi csapat.


Az NB III-ban szereplő újonc második csapat legfőbb célkitűzése a biztos bent maradás volt. A csapat a Halász Lajos, Szerdahelyi Krisztofer, Lenkovics Lóránt, Hadi Mátyás összeállításban kezdett, de szerepelt Végh Zsuzsanna, Mátrai Alexandra (az új szabályok szerint lányok is játszhatnak a férfi bajnokságban), Varga Zsolt, Salamon Attila és Jakabfi Imre is. A csapat a hatodik helyen áll azonos pontszámmal az ötödik Siófokkal és a hetedik Dunaszekcsővel.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates