Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE I. - Gyenesdiási ASE I. 10:8

NB II Dél-Nyugat ffi asztalitenisz-mérkőzés. Nagykanizsa. Győztesek (elöl a hazaiak): Berdár Norbert 4, Nagy Emil 3, Bihercz Gábor 1, Zborai Gyula 1, Berdár-Bihercz ill. Barabás Barnabás 3, Bontó Ferdinánd 2, Kovács Renátó 1, Benák András 1, Bontó-Barabás.

Kanizsai győzelem született a zalai rangadón. Az első két körig döntetlenre állt a mérkőzés, majd a kanizsai csapat elhúzott és végig vezetve győzött. (az utolsó két meccs előtt 10:6-ra vezetett). Berdár Norbert hozta szokásos hibátlan játékát, még szettet sem veszített. A második számú hazai játékos, Bihercz Gábor önmagához képest gyengébben teljesített, Nagy Emil viszont bombaformában játszott és hozta a meglepő, de teljesen megérdemelt három partit. Zborai Gyula ugyan csak egy mérkőzést nyert, de mindhárom veresége 3:2 volt. A vendégeknél Barabás Balázs volt a húzóember. A csapat első számú játékosa , Benák András viszont gyengébben teljesített. Kovács Renátó és Bontó Ferdinánd hozták a tőlük elvárhatót. A győzelemmel a kanizsai csapat megerősítette helyét az élbolyban.

Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE II. - Mohácsi TE I. 8:10

NB III Dél-Dunántúl ffi asztalitenisz-mérkőzés, Nagykanizsa. Hazai győztesek: Végh Zsuzsanna 4, Mátrai Alexandra 1, Szerdahelyi Krisztofer 1, Végh-Mátrai, Szerdahelyi-Halász.

A tavaly még NB II-ben szereplő vendégek a lehető legerősebb összeállításban léptek az asztalhoz, ugyanez volt elmondható a hazai csapatról is. A Végh, Mátrai, Szerdahelyi, Halász négyes egyértelműen győzelmi esélyekkel várhatta a meccset. A mérkőzés jól is indult. A Végh-Mátrai páros könnyen, a Szerdahelyi-Halász páros 0:2-ről fordítva hozta a párost. Az egyéni mérkőzéseken Végh Zsuzsi bombaformában játszott, minden mérkőzését biztosan nyerte. Úgy látszik, hogy Zsuzsinak mindegy, hogy a női NB I-ben, a férfi NB II-ben, vagy az NB III-ban játszik, mindenhol kiválóan teljesít. A többiek viszont messze elmaradtak a tőlük elvárható teljesítménytől. Mátrai Alexandra csak egy meccset nyert, ez tőle nagyon kevés. Szerdahelyi Krisztofer is csak a vendégek női játékosát, Bohus Melindát tudta legyőzni. Halász Lajosnak ez sem sikerült. Három gyenge teljesítménnyel csak ez a szoros vereség jöhetett.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates