cellregioA Celldömölkön megrendezett a nyugat-dunántúli régiós újonc és serdülő asztalitenisz versenyen Zala, Vas és Győr-Moson-Sopron megye asztaliteniszezői vehettek részt.

A Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE fiataljai az eddigi legjobb eredményt produkálták, három arany és három bronzérmet szereztek. A lányoknál teljes kanizsai siker született, mindhárom versenyszámot megnyerték.

 

cellregio

 

A legfiatalabbaknál, az U-11 korosztályban (kisújonc) Muczárt Dorka nyerte a versenyt. Most először sikerült legnagyobb vetélytársát, a büki Szeli Fruzsinát legyőznie. Dorka első alkalommal lett régiós bajnok. Ugyebben a versenyszámban csapattársa Bunczom Nóra a harmadik lett.

U-13-ban, az újonc összevont versenyszámban Orbán Flóra lett az első. A döntőbe jutásért csapattársát Muczárt Dorkát győzte le, majd a döntőben a celldömölki Kovács Korinnát. Fölényére jellemző volt, hogy még szettet sem veszített. Ebben a versenyszámban a kisújonc Muczárt Dorka harmadik lett.

U-15-ben, a serdülő korosztályban is Orbán Flóra diadalmaskodott, de itt már jóval nehezebb dolga volt a nálánál idősebbek között. A csoportmérkőzések során kikapott a hévízi Fehér Dorinától, viszont legyőzte szombathelyi riválisát és a körbeverésből ő jött ki legjobban és elsőként jutott tovább csoportjából. A döntőbe jutásért legyőzte a büki Szeli Fruzsinát. A döntőben a csoportban egyszer már legyőzött szombathelyi Puklér Júliával került szembe és hátrányból fordítva, 3:2-re győzött. Ezzel a győzelemmel az idősebbek között is régiós bajnok lett.

A fiúknál Söjtör Roland ért el harmadik helyezést az U-12 kategóriában. Neki is ez volt az első régiós érme.

U-13-ban Lenkovics Lórántnak sikerült a főtáblára felkerülni, U-15-ben pedig Söjtör Rolandnak, de a négy közé egyiküknek sem sikerült bekerülni.

A három elsőséggel és a három harmadik hellyel maradéktalanul elégedettek lehetnek kanizsai asztaliteniszezők, ez volt az eddigi legjobb eredményük.

A képen az érmesek: Söjtör Roland, Orbán Flóra, Muczárt Dorka, Bunczom Nóra.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates