kanizsa bajaZborai Gyula ostravai világkupán, illetve az Európa bajnokságon való szereplése miatt a sörgyári csapat elhalasztotta az első három mérkőzését. Ezután a bajnoki kezdet jól sikerült , két győzelmet és egy vereséget szenvedtek a kanizsaiak az asztalitenisz NB II-ben.

Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE - Bajai ASE    16:2

NB II-es asztalitenisz mérkőzés, Nagykanizsa.

Kanizsai győztesek: Berdár Norbert 4, Bihercz Gábor 4, Végh Zsuzsanna 3, Nagy Emil 3, Berdár-Nagy, Bihercz-Végh.

Az újonc bajai csapat ellen sima győzelmet aratott a kanizsai csapat. Ettől a bajnoki évtől kezdődően a férfi bajnokságokban szerepelhetnek női játékosok is és Végh Zsuzsa, a kanizsai női csapat kiválósága is erősítette a csapatot. A vendégek megszorítani sem tudták a hazaiakat.

 

kanizsa baja

 

Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE - Dunaújvárosi Egyetem DSE  7:11

NB II-es asztalitenisz mérkőzés, Nagykanizsa.

Kanizsai győztesek : Berdár Norbert 3, Zborai Gyula 1, Bihercz Gábor 1, Nagy Emil 1, Berdár-Bihercz.

A csoport egyik legjobbja a vendégcsapat. Makk Benedek, Nemes Vince mellé egy újabb NB I-es játékost , Jeszenszki Dánielt igazolták, így a tavalyinál is erősebbek lettek. A hazaiak Berdár játékában reménykedhettek és abban, hogy a negyedik játékost mindenki legyőzi. A Berdár-Bihercz Páros nyert, az egyéni mérkőzéseken is papírforma eredmények születtek. Berdár remekelt, nem sok hiányzott Jeszenszki legyőzéséhez sem. A többiek legyőzték a negyedik játékost, Varga Richárdot. A vége izgalmas lett. 9:7-es vendég vezetésnél a két utolsó mérkőzést Zborai és Nagy játszotta. Mindketten "megtáltosodtak" és mindketten nagy csatában kaptak ki 3:2-re. Egy kis szerencsével a döntetlen is sikerülhetett volna. Végül az esélyesebb vendégek nyertek.

Bonyhád Vasas AC I. - Gajzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE    7:11

NB II-es asztalitenisz mérkőzés, Nagykanizsa.

Kanizsai győztesek: Berdár Norbert 4, Bihercz Gábor 3, Zborai Gyula 2, Nagy Emil 1, Berdár-Bihercz.

A rutinos játékosokból álló Bonyhád mindig kellemetlen ellenfél volt. A tavalyi évben leigazolták az egyik legnagyobb magyar ígéretet, Kizakisz Nikolaoszt, az idei évben pedig a pécsi Tóth Zsoltot. Eléggé "melegnek" tűnt előzetesen a mérkőzés. A mérkőzés feléig döntetlenkörüli volt az eredmény. 6:6 után Berdár legyőzte Kizakiszt, Zborai Rozinát, Nagy Telekit. A végén Bihercz és Zborai két győztes meccse a biztos győzelmet jelentette. Fontos győzelmet szerzett a csapat Bonyhádon.

A képen a Baja elleni győztes csapat: Berdár Norbert, Végh Zsuzsanna, Bihercz Gábor, Nagy Emil.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates