zalakaros kupanbZalakaros Fürdő Kupa.

Nagykanizsán rendezte a megyei asztalitenisz szövetség és a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE a Zalakaros Fürdő Kupa felkészülési asztalitenisz versenyt.

Kilencedik alkalommal emlékeztek ezzel az eseménnyel Baranyai Lajosra, az asztalitenisz szövetség egykori vezetőjére. Férfi egyéni , férfi egyéni a megyeiben játszóknak és férfi páros versenyszámokat rendeztek. NB II-ben, NB III-ban, megyeiben, Budapest Bajnokságban játszók és nem igazoltak is indultak a felkészülési versenyen.

A verseny színfoltja volt Végh Zsuzsanna szereplése, aki a férfi mezőnyben egészen a döntőig jutott, ott már nem bírt Zborai Gyulával.

Eredmények:

Férfi egyéni:

1. Zborai Gyula (Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár Sportegyesület),2. Végh Zsuzsanna (Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár Sportegyesület), 3.Bihercz Gábor (Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE) és Bohár Balázs (EVO ASE.)

 

zalakaros kupanb

 

Férfi páros:

1. Zborai Gyula-Bihercz Gábor (Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE), 2. Szerdahelyi Krisztofer-Halász Lajos (Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE), 3. Fehér András-Fehér Dominik (Hévíz) és Gyöngyösi Áron-Bohár Balázs (EVO ASE).

 

zalakaros kupa megyei

 

Férf iegyéni a megyeiben játszók részére:

1. Varga Zsolt (Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE), 2. Dömötör Sándor (Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE), 3. Balogh Imre (Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE) és Kiss Zsolt (Nagykorpád).

Az első képen a férfi egyéni és férfi páros érmesei. A képről hiányzik: Zborai Gyula és Halász Lajos. A második képen a megyeiben indulók érmesei.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates