Újonc és serdülő asztaliteniszezők részére rendezett versenyt a Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség és a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE. A régiós eseményen Zala, Vas, és Győr-Moson -Sopron megye asztaliteniszezői vehettek részt.

OrbanFloraAz U-11, az U-13 és serdülő versenyszámokban ranglista pontokat is gyűjthettek. Remekül szerepeltek sörgyári fiatalok, a hat versenyszámból hármat megnyertek és ezen kívül még egy ezüst és két bronzérmet szereztek.

A legfiatalabbaknál , a soproni Kiss Máté nyert, a zalaegerszegi Csizy Áron harmadik lett. A lányoknál a büki Szeli Fruzsina győzött, második lett Muczárt Dorka, harmadik Bunczom Nóra és Muczárt Boglárka (mindhárman a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE versenyzői).

Az U-13 -ban a kanizsai Lenkovics Lóránt nyerte a versenyt a soproni Imre Gábor előtt, a lányoknál a szintén kanizsai Orbán Flóra lett az első Czapáry Zsófia (Jánossomorja) előtt.

A serdülő fiúknál Soproni Imre Gábor nyert a büki Orosz Kolos ellen, míg a lányoknál Orbán Flóra a serdülőt is megnyerte , a döntőben újra jánossomorjai vetélytársát győzte le. A fiúknál a nyolc közé jutott, tehát az éremért játszhatott a hévízi Hóti Péter és a kanizsai Hadi Mátyás.

A verseny legeredményesebb játékosa Orbán Flóra (Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE) lett, aki két versenyszámot is megnyert.


A képen Orbán Flóra.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates