Nyomtatás

nagyoszi emlekversenyVeszprémben rendezték a nagy hagyományokkal bíró dr. Nagyőszi Sándor Asztalitenisz Emlékversenyt. A versenyen 15 egyesület és iskola képviseltette magát. Gyakorlatilag az egész Dunántúlról jöttek versenyzők. Zala megyét a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE, a murakeresztúri és a nagyrécsei általános iskola képviselte. A versenyt a legfiatalabbak, az újoncoknak rendezték, az U-10, U-11, U-12 és újonc összevont versenyszámokban.


A legfiatalabbak (a 2009-ben , vagy később születettek) kategóriájában , az U-10-esek között Vargovics Maja (Murakeresztúr) végzett az élen. Ugyanebben a kategóriában a nagyrécsei Balogh Beatrix második lett.

U-11-es kategóriában (2008) Muczárt Dorka, a sörgyár versenyzője nyerte meg a versenyt.

U-12-es kategóriában szintén sörgyári versenyző, Söjtör Roland a harmadik helyet szerezte meg.

Újonc összevont kategóriában a murakeresztúri Rákos Nóra ért el harmadik helyezést.

 

nagyoszi emlekverseny

 

 

Az érmesek mellett többen is csak egy hajszállal maradtak le a dobogóról. A nagyrécsei Szabó Ferenc és Mezőfi Bendegúz, valamint a miklósfai Dervalits Balázs és a kiskanizsai Muczárt Boglárka a nyolc közé került, a négy közé jutásért esett ki.

A képen a zalai érmesek és különdíjasok. Első sor: Vargovics Maja, Muczárt Boglárka, Balogh Beatrix. Hátsó sor: Rákos Nóra, Muczárt Dorka, Söjtör Roland, Szabó Ferenc.