megyeitop2Nagykanizsán a Bolyai Általános Iskolában rendezte a Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség Zala megye 2019. évi TOP-12 versenyét a megyeiben játszók részére. A mezőnyt két hatos csoportba osztották, ahol körmérkőzésen döntötték el a helyezéseket. (mindenki öt mérkőzést játszott).

A csoportok első két helyezettje játszott a döntőbe jutásért, míg a harmadik helyezettek az 5-6. helyért, a negyedikek a 7-8. helyért, az ötödikek a 9-10., a hatodikok a 11-12. helyért.
Az "A" csoportot Szerdahelyi Krisztofer nyerte, így ő játszott a "B" csoport második helyezettjével, Sümegi Jánossal a döntőbe jutásért. A "B" csoport győztese, Takács Péter pedig az "A" csoport második helyezettjével, Salamon Attilával. A döntőbe Szerdahelyi és Salamon, a két nagykanizsai, sörgyári versenyző került. A csoportban Szerdahelyi simán legyőzte csapattársát, a döntőben viszont nagy csata alakult ki, melyen Szerdahelyi 1:2-ről fordította meg a meccset és nyert 3:2-re.

 

megyeitop2


1. Szerdahelyi Krisztofer (Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE), 2. Salamon Attila (Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE), 3. Sümegi János (Hévíz), 4. Takács Péter (Zalakaros), 5. Takács Elemér (Csömödér), 6. Rubin Gábor (Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE), 7. Penteli Marcell (Cserszegtomaj), 8. Szarka Sándor (Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE), 9. Dr. Hegadűs Mihály (Hévíz), 10. Móricz Gábor (Hévíz), 11. Balogh Imre (Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE), 12. Kósi Kornél (Csömödér).
A képen az első hat helyezett: Rubin Gábor, Salamon Attila, Szerdahelyi Krisztofer, Takács Péter, Sümegi János, Takács Elemér

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates