Asztten dunaujv190420Dunaújvárosi Egyetem DSE I. - Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE 8:10.

NB II Dél-Nyugat férfi asztalitenisz-mérkőzés. Dunaújváros.


Kanizsai győztesek: Berdár Norbert 4, Faragó Barnabás 2, Varga László 1, Halász Lajos 1, Berdár-Faragó, Varga-Halász.

Bravúros győzelmet aratott a csoport egyik legjobbja, a jelenleg második helyen álló dunaújvárosi főiskolás csapat ellen a Kanizsa Sörgyár . A három 10:8-as vereség, majd a Pécsi TÜKE elleni döntetlen után végre győzelmet könyvelhetett el . A dunaújvárosi csapat számított a mérkőzés esélyesének, annak ellenére, hogy Nagykanizsán döntetlen volt a mérkőzés.

 

Asztten dunaujv190420

 

Jól kezdődött az összecsapás, mindkét páros viszonylag simán győzött. Berdár Norbert első mérkőzésén legyőzte nagy riválisát, Makk Benedeket, majd a másik dunaújvárosi éljátékost, Nemes Vincét is, így reális esély volt a győzelemre. Berdár utána simán hozta a másik két mérkőzést is. A kanizsai éljátékos négy győzelme és a két páros mellett így a többieknek "már csak" a hiányzó négy mérkőzést kellett összehozni. Faragó hozta a tőle elvárt két meccset (legyőzte a két "hátsó",, játékost), Varga és Halász is biztosan legyőzte a dunaújvárosi Varga Ricsit, így összejött a bravúros győzelem.

Továbbra is nagy harc van a harmadik helyért, öt csapatnak van erre esélye. Az eredmények szerencsés alakulása miatt a gyengébb tavaszi szereplés ellenére a ka nizsai csapat is ezek között van. De nem elég megnyerni a hátralévő két meccset, a többi mérkőzésnek is kedvezően kellene alakulnia.

A képen a Dunaújvárosban győztes csapat tagjai: Halász Lajos, Faragó Barnabás, Varga László, Berdár Norbert

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates