Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE - Club Aréna Győr BMDSE 18:0.

NB I Nyugat női asztalitenisz-mérkőzés, Nagykanizsa.

A vendég Győr csapata nem jelent meg a mérkőzésen. A hazai csapat így mérkőzés nélkül jutott a három ponthoz. A Szekszárd-Tata mérkőzéstől függ a kanizsai csapat helyezése. Ha a listavezető Tata nyer, a sörgyári csapat a második. Minden más esetben a Szekszárd szerzi meg a második helyet. A Keleti és Nyugati csoport csapatai rájátszásban játszanak az összevont bajnoki helyezésekért. Az első két helyezettek játszanak a bajnoki címért. A csoportok első helyezettjei játszanak a másik csoport második helyezettjével. A két győztes pedig a bajnoki címért.


Pécsi Tüke SE - Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE 9:9

NB II Dél-Nyugat férfi asztalitenisz-mérkőzés, Pécs.

Kanizsai győztesek: Berdár Norbert 4, Faragó Barnabás 3, Varga László 1, Berdár-Faragó.

A celldömölki vereséggel távol került a kanizsai csapat a dobogótól. Egyetlen halvány reménye lehetett, ha az utolsó négy fordulóban mind a négy mérkőzését megnyeri. A Tüke volt az egyik rivális a dobogóért vívott harcban. Így még fontosabb lett volna a győzelem. A Berdár, Faragó, Varga, Halász összeállítású csapatnak győznie kellett, ha versenyben akart maradni.

A Berdár-Faragó páros simán nyert, a Varga-Halász páros simán kikapott. Az egyéni mérkőzések során Berdár és Faragó "húzta" a csapatot, az utolsó fordulóig minden mérkőzésüket megnyerték. Berdár simán "behúzta" a negyediket is, Faragó viszont nagy csatában kikapott Karsaitól 3:2-re. Varga az első három fordulóban egy mérkőzést nyert, az utolsóban reális esély volt arra , hogy legyőzze Csizmadiát és megszerezze a tízedik, győztes mérkőzést. Sajnos ő is kikapott 3:2-re, így elúszott a győzelem. Halásznak nem volt reális esélye a győzelemre, csak Csizmadia ellen játszott szoros mérkőzést.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates