Kaposvári AC - Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE 5:13.

NB II Dél-Nyugat férfi asztalitenisz-mérkőzés. Kaposvár.

Kanizsai győztesek: Berdár Norbert 4, Faragó Barnabás 4, Varga László 2, Gerencsér Miklós 1, Berdár-Faragó, Varga-Gerencsér.

Nagyon biztos, fölényes győzelmet aratott a kanizsai csapat a sereghajtó Kaposvár otthonában. Az utolsó három nagy pechhel elvesztett mérkőzés után végre sikerült a győzelem. A csapatból Berdár és Faragó hibátlanul teljesített, mind a négy egyéni mérkőzésüket és a párost is biztosan hozták. Hibátlan maradt Varga is, hisz két egyéni mérkőzését és a párost is nyerte, majd helyette a még serdülő Hadi Mátyás játszott. Gerencsér Miklós is jól játszott, nyerték Vargával a párost és legyőzte a jó képességű Csanádit.

A csapat csak 1-2 ponttal van lemaradva a dobogótól. Persze nem lesz egyszerű dolga a sörgyári csapatnak, ha újra fel akar kapaszkodni a dobogóra, hisz csupa nehéz mérkőzés következik. Előbb a csoport két legjobbja - a Celldömölk, majd a Dunaújvárosi Főiskola - majd a szintén dobogóra hajtó TÜKE (Pécs) ellen lépnek asztalhoz, aztán következnek a kiesés ellen menekülő Vonyarcvashegy és Gyenesdiás.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates