Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE - Tatai AC 9:9.

NB I Nyugat női asztalitenisz-mérkőzés. Nagykanizsa.

Kanizsai győztesek: Végh Zsuzsanna 4, Mátrai Alexandra 3, Tóthné Szász Kinga 1, Mátrai-Végh.

Döntetlenül végződött a rangadó, ugyanúgy, ahogy legutóbb Tatán. Most azonban közelebb állt a győzelemhez a hazai csapat. Tatán Végh és Mátrai hibátlan teljesítménye kellett a döntetlenhez. (mindketten 4-4-et nyertek plusz a párost is) Abból a mérkőzésből maximum annyit lehetett kihozni.

A mostani mérkőzésen Tóthné Szász Kinga egy-két plusz meccset jelentett és hazai pályán Sághegyi Ramónában is benne volt egy győzelem.

A párosok felírása nem sikerült, mindkét meccsen az erősebb páros játszott a gyengébbel, így a párosok után 1:1 volt az állás. Végh Zsuzsi fantasztikus formában játszott ezen a mérkőzésen is, összesen egy szettet veszített, hibátlan teljesítményt nyújtott. Mátrai Alexandra az első mérkőzésén a vendégek legjobbjával, Pattantyússal játszott és nyerő állásból sajnos kikapott. Ez a vereség rányomta a bélyegét a későbbi teljesítményére. Bár megnyerte a következő három meccsét, de csak nagyon kínlódva, nagyon szoros mérkőzéseket játszva.

Tóthné Szász Kinga első mérkőzésén hozta a "kötelezőt", könnyedén legyőzte Jankus Dórát. Pattantyús és Adamik, sőt Gajdos ellen is szoros meccseket játszott, de még egy meccset már nem tudott nyerni. Maximálisan hozta, amit el lehetett tőle várni. Sághegyi Ramóna Tatán nagyon szoros mérkőzést játszott Jankussal, előzetesen bíztak benne, hogy hazai pályán sikerül legyőznie. A bravúr nem sikerült, a tatai mérkőzésnél simábban kikapott. A másik három mérkőzésen nem volt reális esélye.

A listavezető elleni döntetlen nagyon jó eredmény, csak a kanizsai csapat tudott tőlük pontot rabolni, ráadásul kétszer is. A végén azért maradt egy kis hiányérzete hazaiaknak, hisz a győzelem benne volt a meccsben. A döntetlennel megerősítették második helyüket a tabellán. Már csak egy forduló van hátra, a Győr elleni hazai mérkőzés. a a Tata legyőzi a Szekszárdot, akkor megvan a második hely. (ehhez persze le kell győzni a Győr csapatát).
A rájátszásban az összevont bajnoki címért a Nyugati csoport első két helyezettje játszik a Keleti csoport első két helyezettjével.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates