Sorgyar Kaposvar190228Kaposvári AC - Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE 7:11

NB I Nyugat női asztalitenisz- mérkőzés, Kaposvár.

 

Kanizsai győztesek: Mátrai Alexandra 4, Végh Zsuzsanna 4, Tóthné Szász Kinga 2, Mátrai-Végh.

Biztos kanizsai győzelem született Kaposvárott. A Mátrai-Végh páros mellett remekül játszott a Tóthné-Orbán páros is, csak 3:2-re kaptak ki a jobbik kaposvári párostól. Az egyéni mérkőzések során a két éljátékos még szettet sem nagyon vesztett. Tóthné Szász Kinga is remekül játszott. Feketétől és Turnertől is csak a legminimálisabb arányban 3:2-re kapott ki. Az újonc korú Orbán párosban és egyéniben is kiválóan játszott . Egyéniben Baksa és Turner ellen játszott jól, csak kevés hiányzott a győzelemhez.

 

Sorgyar Kaposvar190228

 

Ezzel az idegenbeli győzelemmel folytatta remek tavaszi sorozatát a sörgyári csapat, hisz minden tavaszi meccsét megnyerte.

Vasárnap a még veretlen listavezető Tatai AC lesz az ellenfél, aki egyetlen pontját éppen a kanizsai csapattól ellen veszítette el. Tatán Mátrai és Végh hibátlan játéka eredményezte a döntetlent. Hazai pályán Tóthnéval kiegészülve a győzelem sem reménytelen, de nagyon szoros mérkőzésre van kilátás. A célt, a második helyet viszont csak győzelemmel érheti el a sörgyári csapat. (Ehhez még az is kell, hogy a Tata legyőzze a Szekszárdot).

A képen a Kaposvárott győztes női csapat: Tóthné Szász Kinga, Mátrai Alexandra, Végh Zsuzsanna és Orbán Flóra.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates