Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE - Mohács 8:10

NB II Dél-Nyugat férfi asztalitenisz-mérkőzés. Nagykanizsa.


Hazai győztesek: Berdár Norbert 3, Faragó Barnabás 3, Varga László 2.

Nehéz mérkőzés várt a hazai csapatra, hisz a vendég Mohács az élcsapatok közé tartozik. Ősszel idegenben döntetlent értek el ellenük a sörgyáriak. Hazai pályán is minimálisan a döntetlen, de inkább a győzelem volt az elvárás.

A Berdár, Faragó, Varga megszokott trió mellett a paraválogatott, saját nevelésű Szerdahelyi Krisztofer kapott lehetőséget. Gerencsér Miklós párosban és csereként kapott lehetőséget. Nagyon fontos volt a két páros és az, hogy a negyedik játékos is nyerjen meccset. Sikerült is a felírás: a Berdár-Faragó párosunk az erősebb, a Varga-Gerencsér páros a gyengébb párost kapta. Sajnos mindkét páros "elment". Berdárék simán, a másik párosunk nyert állásból veszített.

Az egyéni mérkőzések során a hazai csapat már az első körben visszahozta a vendégek előnyét és "döntetlenszagú" volt a mérkőzés. Berdár Norbert három mérkőzést nyert, az utolsón sajnos kikapott Dumitrutól. Faragó Barnabás remekül játszott és három mérkőzést nyert . Varga László is jól játszott, két mérkőzést nyert. Szerdahelyi Krisztofer sajnos nem tudott mérkőzést nyerni, sem az utolsó mérkőzésre becserélt Gerencsér Miklós.

A két páros elvesztése döntő volt. Berdár és Varga is 3:2-re kapott ki a nagyszerűen játszó Dumitrutól. A tavaszi két vereséggel leszorult a csapat a harmadik helyről. Szerencsére a riválisok is botlottak, így a dobogó csak két pontra van, de rendkívül szoros az élmezőny, minden pontnak óriási jelentősége van.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates