Kanizsa Szekszard2.19.01.14Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE - Szekszárd AC II. 13:5.

NB I Nyugat női asztalitenisz-mérkőzés. Nagykanizsa.


Kanizsai győztesek: Végh Zsuzsanna 4, Mátrai Alexandra 4, Tóthné Szász Kinga 4, Végh-Mátrai.


Alaposan visszavágott az őszi 11:7-es vereségért a kanizsai csapat. A tavaszi idény első fordulójában a második helyen álló szekszárdiakat a Végh, Mátrai, Tóthném Sághegyi összeállítású kanizsai csapat fogadta.

 

Kanizsa Szekszard2.19.01.14

 

 A Végh-Mátrai páros biztosan nyert, a Tóthné-Sághegyi páros kikapott. Az egyéni mérkőzéseken Végh, Mátrai és Tóthné nem talált legyőzőre, így a vártnál biztosabb, fölényes hazai győzelem született. Végh Zsuzsanna remekül játszott, még szettet sem veszített. Mátrai Alexandra már megszenvedett két mérkőzésen is, de aztán, ha nehezebben is, de hibátlan maradt. A hazai mérkőzéseken játszó Tóthné Szász Kinga remekül szállt be, csak a kellemetlen stílusú Főfainé Balics Viktória nehezítette meg a dolgát. Sághegyi Ramónának meccslabdája volt Ádám Flóra ellen, de első győzelme még várat magára.


Fontos rangadót nyert a sörgyári csapat, közelebb került a szekszárdiakhoz és az egymás elleni eredmény már a kanizsaiaknak kedvez. Ennek akkor lehet jelentősége, ha a két csapat egyforma ponttal áll. Mindenesetre folytatni kell a győzelmeket, csak így érhető el a dobogó. A következő mérkőzés is rangadó lesz, a Komló ellen idegenben. (A Komló jelenleg harmadik és a sörgyári csapat előtt áll).


A képen a győztes kanizsai csapat: Mátrai Alexandra, Végh Zsuzsanna, Sághegyi Ramóna, Tóthné Szász Kinga

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates