Club Aréna Győr BMDSE - Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE 10:8

NB I női asztalitenisz-mérkőzés, Győr.


Kanizsai győztesek:


Végh Zsuzsanna 4, Mátrai Alexandra 3, Mátrai-Végh.


Fontos mérkőzés várt a kanizsai csapatra, hisz egy győzelemmel, de akár egy döntetlennel is a harmadik helyre kerülhetett volna. A döntetlen teljesen reális elvárás volt, de a győzelem sem lett volna nagy meglepetés. A két éljátékos - Végh és Mátrai - mellett csak egy győzelmet kellett volna szerezni a két "hátsó" játékosnak. A mérkőzés a "várható forgatókönyv" alapján zajlott le.

 

A Végh-Mátrai páros biztosan nyert, az Orbán-Sághegyi páros kikapott. Az egyéni mérkőzések is az előzetes elvárásoknak megfelelően zajlottak. A Végh-Mátrai duó biztosan hozta a mérkőzéseket, Orbánnak és Sághegyinek nem sikerült meccset nyerniük. Sághegyi Ramónának volt egy nagyon biztató meccse a hazaiak legjobbja, Szollár Zsófia ellen, ahol végül az ellenfél nyert nagy csatában.

 

Már mindenki "elkönyvelte" a döntetlent, amikor Mátrai váratlanul kikapott az utolsó mérkőzésén Szollártól, így elúszott a döntetlen is. A vereséggel egy pontra van a sörgyári csapat a Kaposvártól és a Komlótól, akik holtversenyben állnak a harmadik helyen.


Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE - Vonyarcvashegy 10:8


NB II férfi asztalitenisz-mérkőzés, Nagykanizsa.


Győztesek: Berdár Norbert 4, Faragó Barnabás 3, Varga László 1, Halász Lajos 1, Berdár-Faragó ill. Benák András 3, Zborai Gyula 2, Nagy A. Emil 2, Nagy-Benák.


Hazai győzelem született a zalai rangadón. A párosok "döntetlenre" sikeredtek. Az egyéni mérkőzések is így zajlottak, csak a második körben sikerült a hazai csapatnak előnyre szert tennie, amit végig meg is őrzött. Ha a vártnál nehezebben és szorosabb eredménnyel, de a hazai csapat nyerte a mérkőzést.

Berdár hozta szokásos hibátlan játékát. Nem lehet panasz Faragóra sem, három egyéni mérkőzést és a párost hozta. Varga és Halász megverték a negyedik vonyarci játékost és ezzel gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés.


A vonyarciaknál a Benák, Zborai, Nagy trió hét mérkőzést nyert, nem volt "negyedik" emberük.


A sörgyári csapat biztos dobogós, azonban, hogy a dobogó melyik fokán végeznek, attól függ, hogy milyen eredményeket érnek el a riválisok.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates