Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE - Kaposvári AC 10:8.

NB II férfi asztalitenisz-mérkőzés, Nagykanizsa.


Hazai gyöztesek: Berdár Norbert 4, Faragó Barnabás 3, Varga László 1, Varga László-Halász Lajos, Berdár Norbert-Faragó Barnabás.

 

A vártnál nehezebben, de hozta a győzelmet a sörgyári csapat. A kaposváriak miatt elhalasztott mérkőzés esélyese a hazai csapat volt, de a vendégek csapatát rutinos és jó játékosok alkották, akik képesek voltak magukat a mérkőzésre "felszívni".


A két páros győzelme nagyon fontos volt a mérkőzés elején, különösen a Varga-Halász párosé volt nagyon értékes.


Az egyéni mérkőzések során Berdár és Faragó sorban nyerték a mérkőzéseket, viszont kellemetlen meglepetés volt Varga játéka , aki sorban veszítette el a tőle elvárt meccseket. Halásznak Bükkfa ellen volt a legnagyobb esélye a győzelemre, de a döntő szettben győztes állásról veszített. Varga az utolsó mérkőzésén összeszedte magát és legyőzte Bükkfát és ez a győzelem a mérkőzés megnyerését is jelentette. Ha a vártnál egy kicsit nehezebben, de hozta a győzelmet a kanizsai csapat.


Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE - Pécsi TÜKE SE 8:10


NB II férfi asztalitenisz-mérkőzés, Nagykanizsa.


Kanizsai győztesek: Berdár Norbert 4, Faragó Barnabás 3, Berdár Norbert-Faragó Barnabás.


Nagy presztizscsatát hozott a mérkőzés, hisz Szuhanyik József sok éven át a kanizsai csapatot erősítette, míg a kanizsai csapatból Varga és Faragó is pécsi.


A sörgyári csapat számított esélyesebbnek, de a TÜKE képes meglepetésekre, hisz legyőzték a Celldömölköt, akiktől a kanizsaiak nagy csatában kikaptak.


A kaposvári mérkőzéshez hasonló "koreográfiában" zajlott a mérkőzés, annyi különbséggel, hogy a Varga-Halász páros most sajnos 3:2-re kikapott. Az egyéni mérkőzéseken most is csak Berdár Norbert és Faragó Barnabás jeleskedett. Halász Lajos most is "elbukott" két döntő szettes mérkőzést és nem sikerült győznie. Varga László is a "kaposvárihoz" hasonló formában játszott, mindhárom mérkőzését elveszítette. A csereként beálló Gerencsér Miklósnak nem sikerült az utolsó mérkőzésen legyőzni Csizmadia Károlyt.


Berdár Norbert és Faragó Barnabás most is remekelt, de ketten nem tudnak egy mérkőzést hozni. Nagy kár a vereségért, mert így a sörgyáriak nem tudtak ellépni a mezőnytől.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates