A Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár- Bonyhád mérkőzéssel kezdődött az NB II Dél-Nyugati csoportjának őszi programja. A tavalyi gyengébb szereplés után egy sokkal erősebb csapattal indulnak a kanizsaiak.

Az egykori sikercsapatból (Berdár, Szuhanyik, Kahotek, Gyöngyösi) az előző bajnokság előtt Pécsre visszaigazolt Szuhanyik és Zalakomárba igazolt Kahotek. A 2017/2018. bajnokság után Gyöngyösi Áron is eligazolt Zalaegerszegre az EVO ASE csapatába. A tavalyi csapatból így maradt Berdár Norbert, Gerencsér Miklós és Szerdahelyi Krisztofer. Hozzájuk sikerült leigazolni Varga Lászlót, aki a PEAC (Pécs) edzője, és akit már korábban is Nagykanizsára akartak csábítani. Vele jött egy tehetséges tanítványa, Faragó Barna is , szintén a PEAC-ból. Szintén új igazolás Halász Lajos , akit a Zalakaros csapatából igazoltak.

 

A Berdár, Varga, Faragó, Gerencsér, Szerdahelyi, Halász keret elég erősnek tűnik, így sokkal jobb szereplés várható az idei évben. De a többi csapat is erősödött, sőt a Nyugati csoportból idekerült a Celldömölk csapata is, így a mezőny alaposan megizmosodott. A biztos bent maradás mellett a kanizsaiak számára középmezőny is elérhető. A kiegyensúlyozott mezőnyben nagyon kis dolgok fognak dönteni, szinte minden mérkőzés háromesélyes lesz.


Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE - Bonyhád 11:7 NB II Dél-Nyugat férfi bajnoki mérkőzés, Nagykanizsa.


Kanizsai győztesek: Berdár Norbert 4, Faragó Barna 3, Varga László 2, Berdár Norbert-Faragó Barna és Varga László-Gerencsér Miklós párosok.


Jól kezdődött a mérkőzés, mindkét párost hozta a hazai csapat. Az első két körben Berdár, Varga és Faragó is hozta az egyéni mérkőzését, csak Gerencsér veszített kétszer. Így már az elején 8:2-re elhúzott a hazai csapat, majd Berdár harmadik győzelme után , 9:2-es hazai vezetésnél a kisebb sérüléssel bajlódó Vargát lecserélték és a még serdülő korú Hadi Mátyás játszott helyette. Berdár hozta negyedik győzelmét is és Faragó is behúzta a harmadikat. Gerencsér is feljavult a végére és két szoros 3:2-es mérkőzésen kapott ki.


A mérkőzést nagyon biztosan hozta a hazai csapat, az eredmény a vendégekre nézve hízelgő.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates