Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE - PET-BAU Orosháza II. 13:5

NB I összevont bajnoki asztalitenisz- mérkőzés, Nagykanizsa.


Kanizsai győztesek: Végh Zsuzsanna 4, Tóthné Szász Kinga 3, Újházi Csilla 3, Madacki Mirella 2, Végh-Madacki.


Az "őszi" idény utolsó két fordulóját januárban játsszák az összevont NB I női mezőnyének csapatai. (a tavaszi idény februárban indul). A csoportból a Soltvadkert csapata emelkedik ki és talán a Statisztika csapata. Mindenkinek hátra van még két forduló és a halasztott meccsek. Jövő héten szombaton a Kaposvár csapatát fogadja a kanizsai csapat, majd vasárnap a MOATSZ válogatottal és a Statisztikával mérkőzik idegenben. A vesztett pontokat tekintve jól áll a kanizsai csapat, nagyon sok múlik azon, hogy a hátralévő három mérkőzésből mennyit tud megnyerni.


Az Orosháza elleni mérkőzés szorosnak indult, a hazaiak azonban győzelmet reméltek, A Végh-Madacki páros simán nyert, a másik páros , a Tóthné-Újházi sajnos ugyanígy elment.
Az egyéni összecsapások során aztán gyorsan eldőlt a mérkőzés , az első nyolc meccsen csak hazai siker született. Így a csapat legjobbját, Madackit le tudták cserélni, helyette Salamon Sára játszott.


A mérkőzés második felében sem változott a játék képe, a kanizsaiak fölényes győzelmet arattak.


Végh Zsuzsanna remekelt, négy partit nyert és hozta a párost is. Hasonlóan szerepelt Madacki Mirella is, ő is veretlen maradt. Tóthné Szász Kinga és Újházi Csilla remek játéka kellett a magabiztos győzelemhez, mindketten hármat nyertek, mindketten Benkő Anettől kaptak ki. Salamon Sárának Varga Bernadett ellen volt reális győzelmi esélye, de ez most sajnos nem jött össze neki.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates