Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE - Hufbau-Akker Ambrus Asztalitenisz Akadémia 8:10

NB I női asztalitenisz- mérkőzés, Nagykanizsa.

Hazai győztesek: Madacki Mirella 4, Végh Zsuzsanna 3, Tóthné Szász Kinga 1.


Az NB I legjobb együttesét, a Soltvadkertet fogadta hazai pályán a kanizsai csapat. A vendégek a legjobb összeállításukban érkeztek, a hazai csapat is bevetette Madacki és Végh mellett Újházit és Tóthnét.

A mérkőzés sajnos nem kezdődött jól, mindkét párost elveszítettük. A Tóthné-Horváth páros simán, a Madacki-Végh páros nagy csatában kikapott. Az egyéni mérkőzések során Madacki Mirella veretlen maradt, különösen Ambrus Beáta és Ambrus Tímea elleni győzelmei értékesek. Végh Zsuzsanna is nagyon jól játszott, a két Ambrus közül legyőzte Beát, Timitől viszont kikapott. Tóthné Szász Kinga nagy csatában legyőzte Tanács Nórát, a többi mérkőzésen nem volt reális esélye a győzelemre. Újházi Csilla döntő szettes mérkőzésen kikapott Tanácstól, pedig 0:2-ről felállva végig vezetett a döntő szettben is. Horváth Anna csereként egyéniben Ambrus Beáta ellen játszott, jól helytállt.


A legminimálisabb arányban kapott ki a hazai csapat a várható bajnoktól. A Végh-Madacki páros és Újházi meccse Tanács ellen mérkőzés még jöhetett volna. A döntetlen reálisabb lett volna.


Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE - PEAC III. 2:16

NB II férfi asztalitenisz-mérkőzés, Nagykanizsa.

Hazai győztesek: Gyöngyösi Áron 1, Gyöngyösi-Szerdahelyi.

A Dél-Nyugati csoport egyik legjobb csapata ellen reális eredmény született. Gyöngyösi Áron, Gerencsér Miklós és Szerdahelyi Krisztofer is egy-egy mérkőzést nyerhettek volna még. Újra négy fiatal újonc játszott a csapatban, akik jól helytálltak. Gelencsér Szabolcs, Hadi Mátyás, Szollár Patrik és Lenkovics Lóránt kaptak a mérkőzésen lehetőséget.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates