Nagykanizsán, a Bolyai Általános Iskola tornatermében rendezte a Magyar Asztalitenisz Szövetség Nyugat-Dunántúli Régiója és a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE a Gejzír-Kanizsa Kft. Kupa Asztalitenisz Versenyt, a régió újonc asztalitenisz versenysorozatának harmadik állomását.

A sorozaton Zala, Vas és Győr-Moson-Sopron megye újonc asztaliteniszezői vehettek részt.

A sorozat első versenyét Mosonmagyaróváron, a másodikat Szombathelyen rendezték. A sörgyári csapat fiataljai mindkettőn jól szerepeltek. Az első versenyen U-11-ben Hadi Eszter a harmadik, U-12-ben Gelencsér Szabolcs és Szollár Patrik szintén harmadik lett. Szombathelyen Orbán Flóra az U-11-es versenyszámot megnyerte, U-13-ban második lett, míg Szollár Patrik U-12-ben a harmadik helyet érte el. A nagykanizsai versenyen is elsősorban tőlük vártak jó eredményeket.

gejzirkupa

                                                                                        A képen a verseny kanizsai érmesei: Orbán Flóra, Szollár Patrik és Hadi Eszter.

Mosonmagyaróvárról, Győrből, Sopronból, Szombathelyről, Celldömölkről, Hévízről érkeztek versenyzők és természetesen a kanizsai klub játékosai indultak az U-11, az U-12 és az U-13-as fiú és leány egyéni kategóriákban.

A nagykanizsai versenyzők közül Orbán Flóra szerepelt a legjobban, mindkét számban (U-11 és U-13) második lett. Ugyanebben a két számban Hadi Eszter a harmadik helyezést ért el.
A fiúknál U-13-ban Hadi Mátyás és Gelencsér Szabolcs jutott tovább a csoportjából, a főtáblán a nyolc közé kerülésért estek ki. A vigaszversenyt Szollár Patrik nyerte.

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates