Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE -NAC Túróczi Nyíregyháza 9:9.

NB I női asztalitenisz-mérkőzés, Nagykanizsa.

Kanizsai győztesek: Madacki Mirella 3, Végh Zsuzsanna 3, Újházi Csilla 2, Horváth Anna 1.

Nehéz mérkőzésre számítottak a hazaiak, de pontot, vagy pontokat szerettek volna szerezni. Rosszul indult a mérkőzés , hisz mindkét párost az ellenfél nyerte. A Horváth-Salamon és a Madacki-Végh páros is 3:1-re kapott ki. Különösen az utóbbi páros veresége volt meglepő.

Az egyéni mérkőzések is nagyon rosszul indultak. Végh kikapott a "számunkra ismeretlen" Tarsoly Zsófiától, majd Madacki is kikapott tőle. Horváth és Újházi is kikapott az első körben, így az ellenfél már 5:1-re vezetett. Innen sikerült visszakapaszkodni és megszerezni a döntetlent. Újházi Csilla nagy bravúrral megverte a válogatott Laskai Íriszt, majd hozta a kötelező győzelmet Fülöp Mária ellen. Az serdülő korú Horváth Anna is legyőzte Fülöp Máriát, sőt Laskai ellen is győzelmi esélyei voltak. Végh és Madacki a többi mérkőzését biztosan nyerte, így alakult ki a döntetlen.

A csapat két húzóemberét egyéniben és párosban is gyakorlatilag Tarsoly Zsófia verte meg. Ezen a napon minden bejött neki. Ettől függetlenül, Madackinak és Véghnek is meg kellett volna vernie, a párosról nem is beszélve.

A döntetlen sajnos igazságosnak mondható, három mérkőzés elment az elején, utána már csak a döntetlennek volt realitása.

Dunaújvárosi Egyetem Diák Sportegyesület I. - Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE 1:17

NB II férfi bajnoki mérkőzés, Dunaújváros.

Kanizsai győztes: Gerencsér Miklós 1.

A hazai csapat sima győzelmet aratott, a vendég kanizsaiak nem tudták megnehezíteni a dolgukat.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates