Asztalitenisz

megye legjobbjaiA Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség Nagykanizsán a Vasemberházban rendezte Zala megye 2018. évben legjobb asztaliteniszezőinek díjátadását. Kisújonc, újonc, serdülő, ifjúsági és felnőtt kategóriában, valamint a legjobb csapat és a legjobb csapatvezető kategóriát díjazták. Ezen a rendezvényen adták át a Zala megyei csapatbajnokság első három helyezettjének érmeit.

mura drava"Szabadics Zrt. Kupa" - Mura-Dráva Asztalitenisz Verseny.

XVI. alkalommal rendezte meg Nagykanizsán a Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség és a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár Sportegyesület a "Szabadics Zrt. Kupa" - Mura-Dráva Asztalitenisz Versenyt. Ez az esemény zárta az idei tavaszi zalai asztalitenisz idényt.

Újonc és serdülő asztaliteniszezők részére rendezett versenyt a Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség és a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE. A régiós eseményen Zala, Vas, és Győr-Moson -Sopron megye asztaliteniszezői vehettek részt.

Évadzáró verseny asztaliteniszezőknek.

Évadzáró versenyt rendezett Nagykanizsán a Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség és a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE az SLT (A sport legyen a tiéd ) programban résztvevő iskolák nem igazolt versenyzői számára. Ennek keretében az I-II. korcsoportban (alsós), a III. korcsoportban (5-6. osztály) és a IV. korcsoportban (7-8. osztály) rendeztek versenyszámokat.

aszttenmegyeiZala megye ifi és felnőtt bajnoksága. 

Nagykanizsán rendezte Zala megye 2019 évi ifjúsági és felnőtt asztalitenisz bajnokságát a Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség és a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE. A versenyen szinte mindegyik nemzeti bajnokságban szereplő zalai csapat indított versenyzőket.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates