Asztalitenisz

Asztten DunaszekcsoGejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE II. - Dunaszekcső 11:7

NB III asztalitenisz-mérkőzés. Nagykanizsa.

zalakaros kupanbZalakaros Fürdő Kupa.

Nagykanizsán rendezte a megyei asztalitenisz szövetség és a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE a Zalakaros Fürdő Kupa felkészülési asztalitenisz versenyt.

mura drava"Szabadics Zrt. Kupa" - Mura-Dráva Asztalitenisz Verseny.

XVI. alkalommal rendezte meg Nagykanizsán a Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség és a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár Sportegyesület a "Szabadics Zrt. Kupa" - Mura-Dráva Asztalitenisz Versenyt. Ez az esemény zárta az idei tavaszi zalai asztalitenisz idényt.

megye legjobbjaiA Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség Nagykanizsán a Vasemberházban rendezte Zala megye 2018. évben legjobb asztaliteniszezőinek díjátadását. Kisújonc, újonc, serdülő, ifjúsági és felnőtt kategóriában, valamint a legjobb csapat és a legjobb csapatvezető kategóriát díjazták. Ezen a rendezvényen adták át a Zala megyei csapatbajnokság első három helyezettjének érmeit.

Évadzáró verseny asztaliteniszezőknek.

Évadzáró versenyt rendezett Nagykanizsán a Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség és a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE az SLT (A sport legyen a tiéd ) programban résztvevő iskolák nem igazolt versenyzői számára. Ennek keretében az I-II. korcsoportban (alsós), a III. korcsoportban (5-6. osztály) és a IV. korcsoportban (7-8. osztály) rendeztek versenyszámokat.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates