Második és egyben utolsó hazai alapszakaszbeli mérkőzés vár a Zala Predatorsra május 13-án az Ifjúsági Sportcentrumban. Ez a pálya szolgált a két csapat első találkozásának helyszínéül is még 2008 tavaszán, a második rangadóra pedig tavaly Veszprémben került sor.

vw zp

Persze találkozásnak mondható a 2009-es balatonalmádi döntő is, hiszen ott a szervező-házigazda csapat szerepét töltötte be a Wildfires, míg a zalaiak résztvevők voltak.

De nem csak ezért különleges ez az alkalom, hanem azért is, mert több mint másfél év telt el azóta, hogy az együttes utoljára játékhelyet kapott Zalaegerszegen.

A Futótűz még nem igazán perzselte a kék-fehér mezeket (egymás elleni mérlegük 51-6) és valószínűleg nem is a legkedvesebb emlékeket őrzik a Predatorsról, hiszen tavaly a zalaiak búcsúztatták őket az első osztálybeli tagságtól; mikor is kiesőként zárták a szezont.

Más kérdés, hogy a Ragadozók egybehangzó döntése nyomán, ők idén csakugyan a másodosztályba neveztek végül; aminek eredményeként létrejöhet ez a találkozó.

Egy biztos, ha a Wildfires most nem nyer, nagy valószínűséggel elúsznak rájátszásbeli reményeik, míg a hazaiaknak minden egyes pontra szükségük lesz, ha sima utat akarnak a playoffba.

A mérkőzés színfoltjaként az amerikai autók szerelmeseinek is kedveskednek: a Kiss-Gerencsér autóház jóvoltából láthatnak az érdeklődők kiállítást.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates