Pécs Gringos - Zala Predators szombaton.

Idei első idegenbeli mérkőzésére készül a Zala Predators: szombaton a Pécs Gringos otthonául szolgáló Kozármislenybe utazik.

2007 és 2009 közt mindösszesen öt alkalommal – négy másodosztályú bajnoki és egy barátságos mérkőzésen – volt szerencséjük egymással találkozni. Már amennyiben a Gringosnak ez szerencse volt; hiszen a pécsiek valamennyi rangadót elveszítették.

A Ragadozók éppen 2008-as találkozásuk alkalmával fordították pozitívba mérlegüket (9-8), mely mindenképpen mérföldkőül szolgál a zalai csapat történetében.

Egymás elleni mérlegük 162 - 28

pred2009

                                                                    A két csapat 2009-ben Kozarmislenyben

Mindez persze a múlt, ami maximum csak irányadóul szolgálhat; illetve motivációként - főként a vendéglátóknak. Hiszen ami a két együttest illeti, mai rosterükön már csak „nyomokban fellelhető" a valamikor társaság.

A kékmezesek 162 pontját túlnyomórészt futásokból összehozó játékosok közül (legkevesebb 12) ma már csak az irányító Farkas F. Balázs aktív tag.

A Gringók nem kevesebb változáson mentek keresztül: az edző mellett a keret 90%-a lecserélődött; továbbá ahogy tavaly egészében, úgy idén részben a Golden Fox tagjaival erősítve szerepelnek a bajnokságban.

Hogy mindez mire lesz elég? Az április 28-án délután kiderül.

A mérkőzés megtekintése ingyenes.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates