Április 7-én a Zala Predators számára is eldördül a képzeletbeli startpisztoly, hiszen idei első bajnoki megmérettetésük elé néznek. Az ellenfél a már jól ismert Tata Mustangs lesz.

zalapredators12.04.04A két csapat első ízben a tavalyi Cellect Aréna Kupán találkozott, ott viszont mindjárt kétszer is alkalmuk volt összemérni erejüket. Az első meccs még a Ragadozóknak kedvezett (14-6), a rájátszásban azonban a Mustangs elhódította az elődöntőbe jutás lehetőségét (2-20).

Fél évvel később a Predators egy kétnapos közös edzőtáborban látta vendégül a tataiakat Zalaszentgyörgyön; október végén pedig ők utaztak Tatára egy barátságos mérkőzésre, ahonnan 0-10 arányú győzelemmel térhettek haza.

Mindezek mellett az idén májusban esedékes, zalai szervezésű – a Balaton parton, amerikai edzők vezetésével megrendezendő – edzőtáborba szintén meghívást kapott a tatai együttes.

A mérleg tehát 2-1. Az előzmények tekintetében mindenképpen egy jó hangulatú, ezúttal azonban már komoly téttel bíró mérkőzés várható szombaton, a tavalyi közös edzőtáboruknak is helyet adó zalaszentgyörgyi pályán.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates