Amerikai futball

Új sportág meghonosítását tűzték ki célul a Zala Predators amerikai futball-csapat tagjai Zalaegerszegen. A flag futball világszerte egyre népszerűbb, bárki által játszható, gyors és izgalmas sportág, az amerikai játék kontaktnélküli változata.

Haladás Crushers - Zala Predators 24-7 (7-7; 3-0; 7-0; 7-0)

Amerikai futball-mérkőzés, MAFL Divizió II. Nyugati csoport. Szombathely.

Hazai visszahordással vette kezdetét a nyugati csoport alapszakasz záró találkozója vasárnap, mely az eddigiekhez képest - minden bizonnyal a rendkívüli hőségnek betudhatóan - jóval kevesebb nézőt csábított a lelátókra.

Újbuda Rebels 2 - Zala Predators 35-6 (14-0, 13-0, 8-0, 0-6).

MAFL Divízió II Nyugati csoport, amerikai futball-mérkőzés. Budapest.

Vasárnap a nézők és játékosok jó része minden bizonnyal egy igazán kiélezett mérkőzés reményében érkezett a budapesti Tábor utcába. A tavalyival ellentétben idén az idő is kedvezett ehhez, talán túlságosan is; hiszen a nyarat idéző hőségnek a srácok annyira azért nem örültek.

Vasárnap Haladás Crushers - Zala Predators.

Mindent eldöntő találkozóra kerül sor vasárnap délután a szombathelyi SZSE pályán a Haladás Crushers és a Zala Predators amerikai futball-csapatai között . De a helyzet ennél némileg összetettebb. De előbb nézzük a két csapat közös történetét.

Újbuda Rebels II vs. Zala Predators.

Vasárnap reggel ismét buszra szállnak a Ragadozók és meg sem állnak Budapestig. Mondhatnánk, hogy ez a két csapat első találkozása lesz. Ebben a felállásban valóban így is van; ugyanis az ellenfelet ezúttal a Rebels második számú alakulata jelenti.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates