Maribor bokszÚgy tűnik, a Kanizsa Box Klub részéről beindult a szlovéniai kapcsolat, hiszen ahogy néhány hete a ljubljanaiak jártak a kanizsaiaknál, ezúttal a mariboriak hívták meg a nagykanizsaiakat egy csapatmérkőzésre.

A KBK kilenc öklözője mellett hárman Balatonlelléről is csatlakoztak a különítményhez és a magyar csapat remek mérleggel térhetett haza a szlovéniai Mariborból. A győztesek közül Virovecz Martin a gyerek korcsoportos 30 kg-ban élete első mérkőzését vívta, amit egyhangú pontozással meg is nyert.

 

Maribor boksz

 

Orsós Renátó serdülő 40 kg-ban, Bakonyi Tibor serdülő 62 kg-ban, Szüsz Cintia junior 63 kg-ban, Csór Gábor ifjúsági 56 kg-ban egyhangú pontozással aratott sima győzelmet. A többi párharcokban is jól küzdöttek a magyarok, azonban nem az ő kezüket emelték magasba. A csapattalálkozó végén a lellei bunyósokkal együtt hat győzelmet, két döntetlent és három vereséget könyvelhetett el a Tóth László edző vezette brigád. Mátés Patrik később megkapta a legjobb mérkőzésért járó különdíjat is a remek vendéglátást és színvonalas rendezvényt magában foglaló program során.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates