A Kanizsa Box Klub a napokban nemzetközi edzőmérkőzéseket szervezett és előbb szlovénokkal, majd osztrákokkal, illetve a balatonlellei csapat tagjaival mérkőztek öklözői.
A kanizsaiak teljesítményére nem lehetett panasz a nemzetközi edzőmeccsekkel alkalmával.

- Úgy érzem, nagyon jó erőfelmérő volt, hiszen így láthattuk, hol is tartanak versenyzőink – fogalmazott a KBK edzői részéről Tóth László. - Jobbnál jobb ellenfelekkel sikerült látványos és rendkívül hasznos küzdelmeket vívnunk. Összességében nagyon jól teljesített tőlünk szinte mindenki, kiemelkedő volt azonban a serdülők mezőnyéből Torma Balázs teljestménye, aki idén komolyabb eredményekre is képes lehet. A lányok közül a két, immár kétszeres országos bajnoki ezüstérmesünk, Szüsz Cintia és Kovács Petra bokszolt jól, míg az ifiknél a visszatérő és többszörös országos bajnok, Mátés Patrik remekelt.

A tréner szerint azonban érkezik már az új, öklözni vágyók hulláma az egyesület kötelékébe és rájuk is érdemes figyelni.

- Az említettek mellett több olyan versenyzőnk is van, akik nem régen kezdték a versenyzést és látni bennük fantáziát, mint például Orsós Renátó vagy Csór Gábor. Egyébként a napokban hozták nyilvánosságra a 2018-as egyesületi pontversenyt és a 106 klub közül az előkelő 20. helyen zártunk. Gyakorlatilag csak neves és nagy múltú egyesületek vannak előttünk a listán, mint például a Vasas, az MTK, a Ferencváros, vagy az Újpest. Ugyanakkor nincs megállás, szeretnénk még előbbre törni.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates