Okolvivo evzaroA Kanizsa Boksz Klub megtartotta hagyományos évzáró ünnepségét, amelyen díjazásban részesültek az egyesület azon bokszolói, akik országos bajnokságon illetve, nemzetközi versenyeken helyezést értek el.

A 2018-as esztendőben valamennyi korosztályos ob-ról sikerült érmeket hazahozniuk, egyben Európa-bajnokságon és világbajnokságon is képviselték klubjukat.

 

Okolvivo evzaro


Ezúttal azonban nem csupán a száraz sportági elemzésekre kell gondolni, hiszen a jókedvvé volt a főszerep, a KBK legeredményesebb sportolói pedig Tóth László vezetőedzőtől kupákat vehettek át a székhelyük egyik ringjének közepén. Érdekesség, hogy a legtöbben azzal a GBF-övvel szerettek volna fotózkodni, melyet éppen a tréner, Tóth László „öklözött össze” eddigi profi pályafutása során.

A 26 esztendős bokszoló idén már az ötödik meccsét is megvívhatta (többek mellett Salamon László felkészítésével) a hivatásosoknál és mérlege makulátlan, hiszen az egyetlen pontozásos sikere mellett a másik négy „csörtéje” TKO-s lett- természetesen a javára.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates