Ökölvívás

Bokszgala TothA napokban a kistarcsai II. Papp László Emlékversenyen, mely egyben amatőr és profi ökölvívó gála is volt egyben, a Kanizsa Box Klub küldöttsége is részt vehetett.

Okolvivo galaA vecsési profi ökölvívó gálán Magyarország - Szerbia korcsoportos válogatott összecsapást is rendeztek és a rendezvényen kanizsai színeket is képviseltek sportolók.

Okolvivo evzaroA Kanizsa Boksz Klub megtartotta hagyományos évzáró ünnepségét, amelyen díjazásban részesültek az egyesület azon bokszolói, akik országos bajnokságon illetve, nemzetközi versenyeken helyezést értek el.

A Kanizsa Box Klub a napokban nemzetközi edzőmérkőzéseket szervezett és előbb szlovénokkal, majd osztrákokkal, illetve a balatonlellei csapat tagjaival mérkőztek öklözői.
A kanizsaiak teljesítményére nem lehetett panasz a nemzetközi edzőmeccsekkel alkalmával.

serdulobokszob18.11.13A kanizsaiak ökölvívók közül Szlovák Milán - aki szeptembertől a győri akadémián készült a tornára - 38,5 kg-ban ezüstérmet szerzett. Szüsz Cintia 66 kg-ban, valamint Kovács Petra 70 kg-ban szintén ezüstéremmel zárták az országos seregszemlét.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates