A szlovéniai Muraszombat városa adott otthont a 49. Pokal Murska Sobota cselgáncsversenynek, melyen 209 fő mérlegelt és négy különböző országból (a házigazda Szlovénia mellett Ausztriából, Horvátországból és Magyarországról) jöttek a résztvevők, akik a 12-21 évesek korcsoportjaiban küzdöttek egymással.

muraszombat

A Nagykanizsai Judo Klub-Röntgen Kanizsa csapata három dzsúdóssal képviseltette magát, és az U12-es mezőny 29 kg-os súlycsoportjában két versenyzőjük közül Herczeg Zsombor (képünkön középen) 4 gyönyörű ippongyőzelemmel megszerezte az első helyet, míg Babics Lajos (képünkön balról) csak saját klubtársától vereséget szenvedve - a másik három mérkőzését ipponnal nyerve - a második helyen végzett. U14 46 kg-ban Mód Zalán lépett tatamira és az első két mérkőzését nyerte, majd a döntőbe jutásért vívott küzdelemben alulmaradt. A harmadik helyért vívott párharcban is kikapott és ötödik lett.

- Versenyzőink teljesítményével meg vagyok elégedve, remek felkészülési verseny volt a muraszombati - fogalmazott az NJK edzője, Hóbár Péter.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates